Äcklet erbjuder unga tjejen pengar för sex – men geniala revanschen får nätet att jubla

Nästan överallt finns det snuskgubbar som inte verkar kunna tänka på annat än sex. I och med internet har deras möjligheter för att jaga rätt på partners dessutom ökat. Många av dem har dock svårt för att sköta sig snyggt, utan trakasserar ofta tjejer eller bara är allmänt otrevliga.

Nyligen publicerade sajten boredpanda en lista med exempel på när kvinnor blivit upp-raggade av olika män på nätet, men då det visat sig att killarna bara var ute efter sex så har de till slut fått skämmas rejält efter att tjejerna svarat med smarta kontringar.

En av tjejernas revanscher stack dock ut, enligt mig. Det är en yngre tjej som blir kontaktad av en kille som direkt frågar om hon kan tänka sig att ha sex med honom för drygt 1 000 kronor (100 pund).

Tjejens ”ja”-svar ger honom en positiv förhoppning – men det skulle visa sig att hon hade en baktanke med det hela efter mannens otrevliga inledning på deras samtal.

Nedan har du hela konversationen från dess att de börjar skriva till och med sista ordet. Jag tycker det här är helt klockrent!

Bildkälla: boredpanda

Värt att nämna är att ordet ”fuck” både kan betyda ”ha sex med” och ”jävlas med”. Så när tjejen avslutar med ”it’s been fun fucking with you” så menar hon ungefär att ”det har varit kul att jävlas med dig”.

För er som inte är jättevassa på engelska så bestämmer de sig alltså för att träffas och för att då ha sex. Tjejen ska få 1 000 kronor efter ligget, men hon ser i stället det här som ett tillfälle att göra honom till åtlöje.

Tjejen skriver att för att hon ska vara säker på vem mannen verkligen är på det stället där de sagt att de ska ses så ska han både stå på ett ben och sedan hoppa.

Ska vi gissa att snuskgubbens besvikelse gjorde ont när hon efteråt skrev att hon bara jävlats med honom – utan att de ens hunnit ses?!

Huruvida den här historien är sann eller inte vet jag faktiskt inte, men jag tycker oavsett att den är bra, rolig och viktig!

Tryck nu på dela, så kanske vi kan få ett stopp på att unga tjejer trakasseras av snuskgubbar på nätet!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!