Klippet som Sverige missat: Robert Gustafsson briljerar i norsk TV

Robert Gustafsson får oss alltid att garva med sina olika upptåg. Han har skänkt oss skratt i tiotals år och fortsätter bara att leverera. Trots hans otroliga populäritet finns det dock fortfarande ett fåtal roliga klipp som inte nått den svenska publiken.

I ett hyllat klipp från norsk TV agerar Robert Gustafsson som Stefan Danielsson, ledare för svenska skidförbundet – och han är där för att prata om att man nu ska börja satsa mer på höghöjdsträning för att de svenska skidåkarna ska bli bättre på att andas tunn luft.
– Vi ska skicka dem högre upp än vad någon annan skidåkare någonsin har varit. Vi ska sända dem upp … i rymden. Per Elofsson kommer att bli den första människan på månen, säger han.

Som vanligt när Robert Gustafsson är i rutan blir det bara roligare och roligare. Jag ska inte avslöja för mycket, utan i stället låta er se själva. Jag kan dock garantera en rolig stund.

Bland annat demonstrerar Stefan Danielsson hur man ska lyckas med målet att skicka upp skidåkare i rymden. Det blir urflippat och hysteriskt kul!

Klippet har strax under 18 000 visningar på Youtube och är relativt okänt i Sverige. Det har dock hyllats av de som väl tittat på – och haft roligt åt – sketchen.

Det är svag kvalitet under inledningen av klippet, men var lugn – det blir bättre efter några få sekunder.

DELA gärna om du också älskar Robert Gustafsson.

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!