83-årig dam ber om butikens största vibrator – kassören svimmar när hon avslöjar varför

Att skratta är något av det bästa som finns och jag tror verkligen på klyschan som säger att ett gott skratt förlänger livet. Det är alltid roligast att ha kul tillsammans med vänner, eller nära och kära – men även på egen hand kan det vara riktigt härligt med ett bra garv.

När jag satt på jobbet tidigare i dag berättade en kollega den här fräckisen som jag inte hade hört tidigare och det blev ett stort skratt över hela kontoret. Därför kände jag att jag måste dela med mig av den till er.

Glöm nu inte att trycka på dela-knappen om du skrattade för att på så sätt sprida glädjen vidare!

Det var en 83-årig dam som promenerade, eller snarare vibrerade, in i en erotik-affär. När damen kom in så bad hon killen bakom disken:
– J-j-jag s-s-sku-skulle vi-vilja ti-ti-ti-titta på ett-t-t par m-m-m-m-m-mass-massagestavar…
– Javisst, svarade killen och tog fram några stycken i olika färger och storlekar. Men Damen var inte nöjd, utan frågade:
– H-h-har n-ni inget S-S-S-S-S-S-S-S-S-STÖRRE. J-j-jag s-s-sku-skulle vi-vilja se-e-e d-d-den s-s-s-störssta!
– Jag ska kolla lite på lagret, svarade killen, lite konfunderad över damens tillstånd.

Han var sedan borta 3 minuter och kom sedan ut med rejäl stav. Det glimmade till i damens ögon:
– D-D-D-D-DÄR ÄR DEN! H-H-H-H-H-H-H-HUR STÄN-N-NGER MAN AV-V-V D-D-DEN?!

Kassören svimmade…

Glöm nu inte att trycka på dela-knappen om du skrattade för att på så sätt sprida glädjen vidare!

Gilla Svenska Fräckisar om du vill ha ett roligare flöde!