81-årig tant hittar mystik ”snopp” i sanden, när hon inser vad det är skrattar jag högt

Nu när vintern börjar knacka på dörren känns det som att sommaren var för flera år sedan – trots att det knappt gått ett par månader. Jag har alltid föredragit sommaren framför vintern men har för den sakens skulle inte varit något stor solare.

Jag blir helt enkelt för rastlös för att ligga där och dra mig bara för att bli brun. Om det samma hade gällt Ove i den här berättelsen hade han klarat sig undan en rätt pinsam situation.

Personligen tycke jag att det här skämtet var väldigt rolig och jag hoppas ni också gör det, kanske kan ni sprida lite värme med tankar på sommaren och några skratt om ni delar den vidare.

Shutterstock

Ove hade blivit pensionär och tagit en riktigt lat sommar. Han hade mest legat och solat på stranden och därför blivit mycket brun. Men eftersom han solat med badbyxor på sig hade en tydlig vit rand.

En dag i slutet av sommaren blev Ove full-i-fan och bestämde sig för att han skulle få lite färg på snoppen också. Stackarn var ju så vit att den stack ut som en starkt lysande fyr mot hans bruna ben.

Han grävde ner sig i sanden så han inte skulle bränna resten av kroppen och lät bara snoppen sticka fram. När han legat så ett tag gick två äldre tanter förbi.

Shutterstock

En av dem utbrister då:

– Jag minns när jag var 10 år, då var man rädd för den, vid 20 blev man nyfiken, vid 30 älskade man den, vid 40 ville man ha den oftare än man fick.

Tanten tog ett andetag och fortsatte sedan:

– Vid 50 mindes man den med värme, vid 70 så hade man glömt bort den och nu vid 80 års ålder växer de jäklarna vilt i naturen!

Ove blev så paff att han nästan svimmade!

Shutterstock

Jag skrattade gott åt tanten kommentar, men jag är också väldigt svag för kruttanter som säger vad som faller dem in. Var gärna med och dela berättelsen om du fick ett leende på läpparna!