80-åringen frågar om hon vill gifta sig på första dejten. Men dagen efter får hon det här chockerande samtal.

Tror du på att romans kan blomstra i ålderdomen? Visst hör man väl om det? Äldre människor som hittar varandra. Ofta kanske änklingar och änkor som finner sällskap och tröst hos varandra.

Det här en sådan kärlekshistoria som lyckades mot alla odds att inte falla falla i glömska.

Två äldre människor, en man och en kvinna som båda hade förlorat sina respektive flera år tidigare, hade båda flyttat in i samma område som var specialanpassat för pensionärer. Det fanns flera gemensamma utrymmen och aktiviteter som de äldre kunde hitta på om dagarna.

En kväll träffades de båda när de åt middag i den gemensamma matsalen. De satt mitt emot varandra och under hela middagen gav mannen kvinnan beundrande blickar. Tillslut, när det serverades efterrätt, tog mannen modet till sig och frågade:

– Vill du gifta dig mig?

Sex sekunder passerade sedan svarade tanten.

– Ja, ja det vill jag.

Middagen tog slut och efter att några till trevligheter hade utväxlas mellan dem så skiljdes de åt.

Nästa morgon vaknade mannen och var bekymrad. ”Sade hon ja eller nej?” tänkte han. Han kunde inte minnas vad hon hade svarat. Hur han än försökte så hade han ingen aning om vad hon hade sagt.

En aning desperat så gick ha till telefonen, slog numret till receptionen och bad om att bli kopplad in till kvinnan. Efter många signaler svarade kvinnan tillsist.

Först av allt förklarade mannen att hans minne inte riktigt är vad det brukade vara. Sedan tackade han för en underbar kväll igår. När han hade samlat lite mer mod till sig så sa han:

– När jag frågade om du ville gifta dig med mig, vad svarade du då? Ja eller nej?

Kvinnan svarade:

– Självklart sa jag ja, och jag menade det med hela mitt hjärta.

Sedan fortsatte hon.

– Jag är väldigt glad att du ringde faktiskt, jag kunde nämligen inte för mitt liv minnas vem det var som hade frågat mig.

Källa: Hrtwarming

Var inte snål, dela om du skrattade!

Gilla Ett gott skratt om du vill ha ett roligare flöde!