8-åringens leksaker försvann om natten så de satte upp en dold kamera. Men när tjuvens avslöjades… guld!

Jag älskar ett bra mysterium – och mysteriet med leksakstjuven är ett av de bästa jag sett!

När Joanna Mosers åtta åriga dotter klagade på att spöken var riktiga så gav hon först inte mycket för det. Det var nog bara flickans livliga fantasi. Men när flera dotterns leksaker började försvinna bestämde hon sig för att göra lite efterforskningar. Hon kände på sig att något inte stämde…

För att avslöja vad som pågick satte hon upp en dold kamera med mörkerseende utanför sitt dotters rum. Det hoppade hon skulle bevisa att spöken inte finns samtidigt som det skulle kunna avslöja den riktige leksakstjuven. Men när familjen väl såg vem som var den skyldige kunde de knappt tro sinna ögon.

Det visade sig att familjens 2-årige son var ett ondskefullt geni och möjligen en av världens smartaste barn. Du kommer förstå vad jag menar när du ser klippet.

Först visar klippet en stillbild på korridoren. Plötsligt öppnas en dörr och en liten pojke smyger fram ur sitt rum. Han smyger fram till sin systers dörr, som han vet är låst eftersom hon varit skakad av de senaste händelserna – men det stoppar inte den här killen.

Han tar fram en nagelsax och lyckas med hjälpa av den dyrka upp låstet. Han ser till att inte lämna några spår, sedan smyger han in i rummet. Sekunden senare kommer han ut med sitt tjuvgods, ett gosedjur, och smyger in i sitt rum igen.

Precis som Joanna och hennes familj kunde jag inte tro mina ögonen när jag såg klippet. Kolla in själva och bli imponerade!

Dela den här artikeln till dina vänner på Facebook så får de också ett gott skratt idag!