7B har sexualkunskap för allra första gången, mamma svimmar när hon hör vad läraren gjort

Att vara blyg är inte roligt. Man börjar svettas och stamma och allt som borde vara lätt blir svårt. Ibland kan det riktigt sätta en i trubbel, som för den här stackars biologiläraren.

Pekka hade alltid varit fruktansvärt blyg men trots det hade han flyttat till Sverige och blivit biologilärare. Det han inte räknade med att att han för eller senare skulle bli tvungen att undervisa i sexualkunskap.

Det gick bra i klassrummet, där kunde han kliva in i sin lärarroll, men när hans fru frågade honom vad dagens lektion handlat om gick det sämre.

Han började på ordet ”Sexualkunskap” och stammade fram:

– Ssss

Men det blev för mycket för blyge Pekka och illröd om öronen sade han till sist istället:

– Sssegling!

– Jaså segling, svarade frun. Det var ju roligt för barnen.

Dagen efter träffade frugan fru Olsson som hade en dotter i klassen. Fru Olsson berättade att gårdagens lektion hade varit mycket uppskattad.

– Det förvånar mig, svarade frun, han är inte så erfaren på området, han har bara gjort det två gånger, första gången spydde han, andra gången tappade han mössan.

Fru Olsson blev så paff att hon nästan svimmade.

Ibland kan ett missförstånd bli riktigt roligt! Dela gärna me dig av den här historien till dina vänner på Facebook om den fick dig att le. Det är så mycket tråkigt cirkulerar, då kan det vara bra att väga upp med en gnutta glädje!

Gilla Svenska Fräckisar om du vill ha ett roligare flöde!