7 sexställningar som killar med riktigt liten penis måste känna till

Ståendes, liggandes eller på sidan. Det finns massor av sätt för att uppnå perfekt njutning under sexet. Sedan kan alltid problem uppstå, som man då måste försöka lösa. Det mesta går om man låter kreativiteten flöda.

1. Blunda och tänk på nått annat
Det viktiga här är att man i hjärnan befinner sig någon helt annanstans. Det gäller med andra ord att hamna rätt. Inte rätt på penisen, för den är ändå så liten att det nästan inte spelar någon roll. Det går också att tänka den person du ännu hellre hade velat ligga med.

2. Fosterställningen
Ofta när man ligger i fosterställning mår man dåligt över något. Ångest över att penisen är så liten? Ja, då funkar den här ställningen alldeles utmärkt. Man blir ju glad av sex – och då kan det här dessutom pigga upp den mörka vardagen.

3. Obryddhetens konung
Det finns en del killar som inte bryr sig om storleken, som menar att med rätt kemi ändå aldrig blir dåligt. När det väl är dags för sex kör han så det ryker – och bryr sig inte om något annat. Helt obrytt konstaterar han att penisen är liten, men humöret är ändå på topp.

4. Kalle Kanin
Vissa killar anser att man har riktigt sex först när man ”knullar som kaniner”. Det kan mycket väl vara för att väga upp för vad som inte finns mellan benen. I stället för en härlig stund blir det mer som en brottningsmatch mellan kaninerna.

5. Ballerinan
Det finns killar som väljer att väga upp sin lilla penis med gentlemannaskap och elegans. När man försöker ha sex ståendes krävs engagemang från båda parter – och det sägs ju att man med stark vilja kommer långt.

6. Lilleman
Små killar med små penisar har lyxen att i alla fall kunna hävda att deras slang är någorlunda proportionerlig till deras kropp. De är dessutom ofta luriga och hävdar att det inte alltid är de som är så små – ibland är det faktiskt något annat som är ovanligt stort.

7. Det är antalet som räknas
Det finns killar som fullständigt struntar i vilken ställning man kör. Det mest effektiva är helt enkelt det bästa. Det viktigaste är att man har sex ofta – och med många. Det viktigaste är att få det hela överstökat för att kunna sätta ett nytt streck i sex-kolumnen.

Dela gärna om du också hade kul åt de här sexställningarna!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!

window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);