61-årig norrlänning har genialt knep för att få ledigt – men sexiga kollegans svar chockar alla

Ett gott skratt förlänger livet, brukar man ju säga – och det verkar faktiskt ligga något i det. Forskning har visat att lyckliga och positiva människor lever längre, så passa på att njuta av livets härligheter!

Pekka behövde ett par dagars semester under hösten, men visste att chefen inte skulle ge honom ledigt. Han funderade länge och väl på vad han skulle göra och fick till slut en riktig snilleblixt. Han skulle låtsas vara sinnessjuk och då skulle han säkert skickas hem på grund av stress.

Så den 61-årige norrlänningen hängde sig i taklampan och började surra lite. Hans blonda, sexiga kollega frågade vad han sysslade med.
– Jag låtsas vara en glödlampa så chefen ska tro att jag har fått psykbryt och skickar hem mig ett par dagar.

Efter några minuters hängande i taklampan kom chefen förbi och skrek:
– Vad i helvete gör du där uppe?
– Jag är en glödlampa.

Chefen funderade en stund och sade:
– Jag ser att du har bränt ut dig helt, gå hem och vila ett par dagar!

Pekka klättrade ner och skulle just gå ut ur rummet när den blonda kollegan ställde sig upp och följde efter.
– Och vart fan ska du då?!, frågade chefen.

Kvinnan tittade på chefen och svarade:
– Jag går också hem. Jag kan ju inte jobba i mörker!

Gör dina vänner en tjänst och dela om du skrattade!