59 årig man köper present åt 21-årig flickvän, men kortet han skriver får henne att börja gråta

Det kan vara svårt att veta vad man ska köpa till sin partner i present. Det är nästan omöjligt att veta hur vissa saker ska tolkas – och samtidigt vill man ju ge bort något personligt.

Jag träffade min 59-årige kompis Roger på krogen i helgen och han såg rent ut sagt för jävlig ut! Stackaren berättade att hans fästmö, som han var så stolt över, hade stuckit.

De hade haft ett distansförhållande och hon hade varit mer än 20 år yngre men trots det hade de pratat om att flytta ihop. Men var allt över.

– Hon skulle fylla år och jag gick därför och funderade på vad jag skulle ge henne i present. Jag talade med hennes syster och hon rådde mig att köpa ett par handskar, sa Roger.

Han berättade vidare att syrran hade köpt ett par sexiga underkläder till sig själv samtidigt. Men av någon anledning hade biträdet råkat blanda ihop paketen när de skulle slås in och det begav sig inte bättre än att systern hade fått med sig handskarna hem och att Roger hade råkat skicka trosorna till sin flickvän.

– Men är det så farligt då? frågade jag.

Då tog Roger fram en kopia på ett brev som han gav till mig med orden:

– Det skulle väl ha gått ann, om jag inte hade skickat med det här brevet.

Kära Du, älsklingen min.

Jag ber att få gratulera på födelsedagen. Jag vet inte om du gillar min present, men jag valde den därför att jag var säker på att Du behövde den. Om det inte hade varit för din systers skull hade jag köpt ett par långa med knappar, men hon sa att Du jämt använde korta.

Tycker du om färgen?

Damen som jag köpte dem av visade mig sina egna som hon använt i tre veckor och var knappt solkiga. Du kan talka dem på insidan så går de lättare på.

Glöm ej att andas i dem ibland, annars kan de bli skrynkliga.

Biträdet bad mig hälsa och säga att Du skulle göra som hon, rengöra dem i bensin men behåll dem på för annars vill de gärna krympa.

Din syster säger att det senaste modet är att bära dem oknäppta och nedhängande, då det ger bärarinnan ett lätt nonchalant utseende.

Om Du tycker att det är för varmt ute, kan Du hålla dem i handen när du promenerar. Det tycker jag ser flott ut.

Hej så länge!

Din egen
/Roger

I dessa mörka tider kan många behöva ett gott skratt, jag tycker att den här roliga historien om ett missförstånd är väldigt skoj, DELA gärna med dig till dina vänner om du håller med. Alla kan behöva ett leende! 

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!