5 läkare dyker upp bakom skynket – oväntade överraskningen får miljoner att jubla

Läkare är väldigt respekterade och de ses ofta som allvarliga då deras yrke är så viktigt, men ibland kan även de bjuda till rejält och skoja till det. Att kunna släppa loss en stund mitt i allvaret är viktigt för att kunna hålla uppe koncentrationen när det väl brinner till.

Gary Cozine är narkosläkare och är därför duktig på att se till så att hans patienter sövs och väcks på korrekta sätt, men det är inte allt han är skicklig på.

Det har visat sig att han har ytterligare en talang som dessutom på ett kul sätt är kopplad till hans yrkesutövning. Gary är en bra sångare och musiker – och har tillsammans med några läkarkollegor startat gruppen ”The Laryngospasms”.

Oftast har deras uppträdande att göra med deras arbete och just den här versionen, som spridits som en löpeld på nätet, handlar om just uppvaknandet efter en operation.

Det hela är riktigt härligt och jag kan inte låta bli att le när jag ser det underbara klippet (nedan).

De som jobbar inom vården förtjänar verkligen allt beröm de kan få och de räddar dagligen liv. Det är dessutom underbart när de kan bjuda på sig själva på ett sådant här sätt!

DELA om det här gav dig ett leende!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!