5-åringen rusar in när föräldrarna har sex, avslöjar hemlighet som gör mamma likblek

Barn har inget riktigt filter och kan avslöja sådant som man aldrig kunnat förutspå. Den här historien är ett perfekt exempel på just det! Jag skrattade högt när jag kom till slutet!

Lille Timmy kom hem tidigt från skolan en dag och gick upp för trappen för att se om mamma och pappa var hemma. När han gick in på sina föräldrars rum såg han sin mamma sitta på sin pappa. Båda var helt nakna.

Pojken stirrar förvirrat på sina föräldrar.

– Timmy, hur mår du? Gå till ditt rum så kommer jag om en liten stund, säger hans mamma, lätt panikslagen.

Timmy gör som hon säger och går in i sitt rum och leker med lego. Eter några minuter kommer hans mamma, som nu är påklädd, och sätter sig bredvid honom.

– Timmy, vad såg du när du kom in till vårt rum i dag? frågade mamma.

– Jag såg att du och pappa var nakna och att du hoppade upp och ner på hans mage, svarade den lille pojken.

Timmys mamma tänker då att han nog är lite väl för ung för att få veta hur det fungerar med sex och bestämmer sig för att säga något annat.

”Jag har ingen aning”

Då får hon en idé.

– Är det allt du såg? Vet du vad vi höll på med? frågar hon.

– Det var allt jag såg. Och jag har ingen aning om vad det var ni höll på med, svarar han.

– Jo, du förstår, när man blir lika gammal som jag och pappa behöver man få motion. Och när din pappas mage blir för stor och full av luft så klär vi av oss nakna och jag sätter mig på honom. Sedan trycker jag på hans mage och hoppar på den så att luften åker ut och han bli smal igen, förklarar mamma och känner sig oerhört smart.

– Men mamma, du vet att det är meningslöst, va? svarar Timmy.

– Vad menar du? frågar mamma förvånat.

– Jo, för att när jag står och väntar på skolbussen på morgonen och du har gått till jobbet så har jag sett att vår granne Susanne brukar komma över och blåsa upp honom igen…

Var inte snål nu, DELA om du skrattade!