5-åring ser mamma göra det förbjudna genom nyckelhålet – men reaktionen är helt klockren

Barn är helt underbara och får ofta se en hel del som de inte förstår till fullo under sin uppväxt, men det kan bli ganska kul när de ska ge sig på att begripa vuxenlivet.

7-årige Olle och lillebror Pelle på 5 år kommer hem samtidigt från skolan. De ser inte sina föräldrar någonstans, men noterar tillsammans att dörren till deras sovrum är stängt, vilket det sällan annars var mitt på dagen.

Olle går fram och ställer sig vid nyckelhålet och blir direkt helt mållös, men Pelle knuffar snart undan sin storebror och noterar då att det är minst sagt avancerade saker som pågår där inne.

Båda har lite svårt att förstå vad föräldrarna, som kör på för fullt (det är helt klart barnförbjudet), sysslar med – men efter en lite stund vänder sig Pelle lite fundersamt om till sin storebror och utbrister:
– Det här går åt skogen för mamma. Undrar vad pappa tänker göra nu? När jag sög på tummen skickade de ju mig till barnpsykologen…

Jag skrattade i alla fall högt åt den här fräckisen. Dela gärna om du också tyckte den var rolig, så kanske någon av dina vänner kan få en extra rolig dag!

Gilla Svenska Fräckisar om du vill ha ett roligare flöde!