47-åringen hade vilt sex med sin nya flickvän – 12 timmar senare gör han en chockerande upptäckt

När man träffat en ny partner och allt känns rätt kan det enkelt bli så att man blir lite väl entusiastisk och sugen. Framför allt i sänghalmen gäller det att inte gå för hetsigt fram, utan att sakta men säkert känna av och anpassa sig efter vad som verkar fungera.

En 47-årig man skadade sin penis när han hade passionerat sex med sin nya flickvän, rapporterar The Sun, som tagit del av en studie i The British Medical Journal.

Mannen berättar i undersökningen att han under sexakten tydligt kände hur det ”knäckte till”, men märkte först inga tydliga symptom – och körde vidare, utan att tappa erektionen.

Men 12 timmar senare började han få riktigt, riktigt ont. Samtidigt märkte han att både penisen och pungen var svullna och hade börjat täckas av blåmärken, så mannen bestämde sig för att söka vård.

Det visade sig att han hade fått en fraktur på penisen. En sådan kan uppstå när en manslem i erigerat till stånd träffas av något hårt, exempelvis en kvinnas bäckenben när man är lite väl entusiastisk.

Läkarna konstaterade att mannen hade en 2 gånger 3 centimeter stor spricka i en av penisens 3 svällkroppar. Frakturen var omgiven av vätska som orsakade den rejäla svullnaden.

I 47-åringens fall hade skadan dessutom nått urinröret, vilket ska vara högst ovanligt. Genom att använda ultraljud kunde man se att frakturen orsakat en blodpropp och att urin byggts upp i penisens vävnad.

Mannen skickas omedelbart till en urolog som genomförde en operation – och först 2 veckor senare var hans ”paket” helt återställt.

Glöm nu inte att trycka på dela-knappen!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!