33-åringen har spenderat 800 000 kronor på sin enorma penis

Idag blir det allt vanligare med skönhetsoperationer av olika slag, och så länge man är vuxen och säker på sin sak så är det fritt fram att göra som man själv vill.

Det kanske är en näsa som rätas ut eller några rynkor i pannan som slätas ut. Men på senare tid har underlivs-kirurgi också blivit populärt. Vi har tidigare skrivit om svenska Natasha som drömmer om att få världens största rumpa.

Men det är inte bara kvinnor som opererar sig. Amerikanen Marc Rocke har valt att förstora sin penis för nästan 800 000 kronor – och nu väljer han att avslöja exakt hur stor den är.

Marc Rocke, 33, hade från början en penis som mätte ungefär 20 centimeter. Men han var långt ifrån nöjd, skriver Daily Star.

Bild: TikTok

Så enorm är hans penis

Så Marc bestämde sig för att lägga sig under kniven och förstora sin penis – ordentligt.

Idag har han en penis som är sanslösa 35 centimeter lång och 30 centimeter i omkrets.

Mars uppnådde dessa otroliga mått genom att lägga in en protes i sin penis och sedan fylla upp den med fett från kroppen. Operationen kostade 80 000 dollar, vilket motsvarar nästan 800 000 svenska kronor.

– Smärtan efteråt var nästan obegriplig. Jag kunde inte ens ta mig ur sängen. Att gå var jättesvårt med all den nya vikten. Att springa var inte ens att tänka på, säger Marc till Daily Star.

Blir utstirrad

Snorren är nu så stor att han inte längre kan dölja den i vanliga byxor, och folk stirrar i Marcs skrev vart han än går.

– Å ena sidan njuter jag ju av uppmärksamheten, men å andra sidan vill jag ibland bara kunna köpa mjölk och gå hem, säger Marc till Daily Star.

Marc försörjer sig som nakenmodell och har tusentals följare på sina plattformar, där följarna betalar en slant för att se Marcs unika mandom. Han har sedan länge tjänat in summan han lade på operationen.

Han har dock valt att vara anonym och visar sig bara i en ansiktsmask.

”Större är bättre”

Marc har alltid fascinerats av stora kroppsdelar, till exempel stora muskler, bröst och rumpor.

– Jag har alltid tyckt att större är bättre och till slut bestämde jag mig för att bli större, säger Marc till Daily Star.

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se det här idag!