3 kvinnor ska hetta upp sexet med BDSM. Då får en av dem ett svar hon aldrig hade väntat sig.

Tre kvinnor sitter och pratar om sina sexliv. Den första är förlovad, den andra gift och den tredje är älskarinna och har en affär med en framgångsrik bilhandlare. Kvinnorna bestämmer sig för att de alla ska göra något extra för att hetta till sexet med sina respektive. Eftersom de nyligen läst ”50 shades of Grey” kommer de överens om att testa en BDSM-inspirerad överraskning: De ska alla klä sig i en tajt läderdräkt, skor med höga stilettklackar och en svart mask över ansiktet.

Några dagar senare möts de igen. Den förlovade kvinnan börjar berätta:
”Häromkvällen kom min pojkvän hem från jobbet och hittade mig i sängen med läderdräkten, klackarna och masken. Han blev överlycklig och utbrast: Du är kärleken i mitt liv”
”Sedan hade vi hett sex hela natten, det var helt underbart!”

Kvinnan som har en affär med bilhandlaren börjar genast att berätta om sin kväll:
”Vi träffades på hans kontor, jag hade på mig en rock över läderdräkten. När jag tog av mig den och visade min outfit stod han bara och gapade. Sedan hade vi vilt sex i timmar!”

Den gifta kvinnan tittar på sina väninnor och börjar berätta:
”Jag hade ordnat så att barnen fick tillbringa kvällen hos min mamma. Jag tände lite ljus, satte på mig dräkten och skorna. Tog på masken och satte mig i soffan i väntan på att min man skulle komma hem från jobbet”

”När min man kom hem gick han raka vägen till kylen och hämtade en öl. Sedan direkt in i vardagsrummet där han satte sig i sin fåtölj och drog på tv:n. Sedan tittade han på mig och sa: Hörrudu Batman, vad blir det till middag?”

Gilla gärna om det här fick dig att skratta!