29-åringen blir utstirrad på grund av sina gigantiska bröst – drömmer om att göra dem ännu större

Vi är över sju miljarder människor på vår planet, och vi är alla helt unika till utseendet. Visst, då och då springer man på någon som är lik en själv men vi är ändå helt unika.

Vissa är långa, vissa är korta, vissa är smala, vissa är runda – något de allra flesta av oss accepterar. Visst, man kanske önskar att man var lite längre eller hade lite mindre ölmage men man ser ut som man gör, helt enkelt.

Men en del trivs inte med sitt utseende och opererar sig för att se ut som de vill. 29-åriga modellen Jazmyne Day har förstorat sina bröst så mycket att folk stirrar på henne – vart hon än går.

Här på Humorbibeln skriver vi inte bara om saker som ska få våra läsare att skratta. Vi lyfter även personer som valt att leva sina liv på ett lite annorlunda och unikt sätt, och det är vår åsikt att alla människor är lika mycket värda och ska respekteras oavsett hur man lever sitt liv!

29-åriga Jazmyne föddes i brittiska Wales och hade ett helt vanligt kontorsjobb men bestämde sig för att sadla om till modell efter att ha gått ned i vikt.

Fyrdubblade inkomster

Jazmyne nöjde sig inte med att gå ned i vikt, utan förstorade även brösten – rejält.

Skönhetsoperationen lönade sig direkt, bara en vecka efteråt hade Jazmyne fyrdubblat sina inkomster på sajten Onlyfans.

Trots att Jazmynes enorma behag gör att hon blir uttittad var hon än går och folk försöker smygfotografera henne är hon öppen för att göra dem ännu större.

– Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte vill ha större bröst, säger Jazmyne till Daily Star.

Förstora rumpan

Jazmyne har blivit känd för sina bröst men vill även förstora sin rumpa, som i dagsläget inte får så mycket utrymme på hennes Instagram eller Onlyfans.

– Jag vill göra mer rump-content. I övrigt vill jag ägna 2023 åt att träna och resa mycket, säger Jazmyne till Daily Star.

Oavsett vad man tycker om Jazmynes förvandling så måste man respektera henne för att hon lever sitt liv på sina egna villkor!

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se det här idag!