27-åriga Lisas världsrekord: Låg med 919 män på en dag

Att sex blir bättre om man delar upplevelsen tillsammans med någon man verkligen tycker om – det kan vi nog alla vara överens om. Givetvis behöver det inte ske giftermål och grejer innan man hoppar i säng. Men starka känslor för varandra brukar förhöja det hela.

Folk gillar att ha åsikter om det här med ”one night stands”, eller engångsligg på svenska. Medan vissa tycker att det är en självklarhet att ha ett sådant emellanåt så anser andra att det nästan borde förbjudas.

Sex och samliv berör. Så det kanske inte är så konstigt. Ser man det hela i ett större perspektiv så är vi nog alla överens om att det optimala är att ha sex med någon som man tycker om. Då brukar kemin bli betydligt bättre. Man vet dessutom redan när det drar igång vad den andra tycker om.

Det vanligaste bland oss svenskar (som är över 30 år) är att man haft sex med mellan 6 till 10 olika personer. Det var färre än vad jag trodde. Men sådant är i och för sig alltid svårt att gissa sig till.

Galet världsrekord

Någon som bräcker den noteringen med hästlängder är porrstjärnan Lisa Sparks. Hon är den person i världen som haft sex med flest olika partners under en period på 12 timmar.

Under en erotikfestival i Polen 2004 tävlade hon och 2 andra kvinnor om att ligga med flest antal män under ett halvt dygn. Till slut stod Lisa, som då var 27 år, som segrare – med noteringen 919 olika partners.

Det innebär att genomsnittsligget under ”tävlingen” för hennes del landade på 45 sekunder. Lisa vann med en marginal på 21 män ner till tvåan, som då också var den tidigare världsrekordhållerskan med noteringen 759.

Det här är givetvis helt galet och inget som jag skulle rekommendera någon att ens fundera på att testa. Och så pass vettiga tror jag nästan alla är, att man håller sig borta från sådant här dårskap.

Visst är det härligt att människor kan ha ett avslappnat förhållande till sex, men det här tycker i alla fall jag är att ta det för långt.

Dela om du också tycker det här är knasigt!