24-åringen är beroende av tatueringar

När man blivit myndig har man rätt att göra vad man vill med sitt utseende, så länge man inte skadar någon annan.

De flesta av oss förändrar inte våra utseenden så mycket under årens lopp. Man kanske byter frisyr eller ändrar klädstil men vi är många som faller inom ramen för vad som anses vara ”normalt.”

För 24-åriga Orylan från USA är det dock annorlunda. Hon har täckt hela sig i tatueringar och är beroende av att förändra sin kropp. Nu visar hon upp hur hon såg ut innan förvandlingen.

Här på Ett gott skratt och Humorbibeln skriver vi inte bara om saker som ska få våra läsare att skratta. Vi lyfter även personer som valt att leva sina liv på ett lite annorlunda och unikt sätt, och det är vår åsikt att alla människor är lika mycket värda och ska respekteras oavsett hur man lever sitt liv!

Orylan kommer från Texas i USA och har tatueringar från topp till tå. Bland annat har hon tatuerat sina ögon och ansikte. Utöver det så har Orylan mängder av piercingar och en kluven tunga.

”Tror jag blev övergiven”

Orylan har berättat i en intervju med Youtube-kanalen Soft white underbelly om hur allmänheten reagerar på hennes uttrycksfulla yttre.

– Folk ser på mig och tror att jag blev övergiven som barn och att jag inte har någon familj. Men jag växte upp med hela min familj, mor- och farföräldrar som fortfarande lever. De har alltid stöttat mig. Jag växte upp i ett kristet hem och jag tror på Gud. Men folk tror mig inte, de ser mig som en demon, säger Orylan.

Så såg hon ut tidigare

I ett klipp som nu fått mycket uppmärksamhet visar Orylan hur hon såg ut innan sin förvandling.

Där kan man se en till synes helt vanlig tjej – med en ovanlig dröm.

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se det här idag!