21 killar som garanterat ångrar att de blev modeller

Vi har alla olika smak vad gäller klädstilar och hur man ska se ut. Egentligen är det ganska sjukt att människors utseende har blivit en sådan enorm grej, men troligen är det bara att acceptera. Det här med ideal kommer nog att bestå.

Det spanska klädmärket Palomo Spain ha nu kommit med sin senaste kollektion som fokuserar på hur mäns klädsel, enligt dem, förmodligen kommer att se ut längre fram i tiden.

Man kan utan att överdriva konstatera att de tagit det till en extrem nivå – och som man blir jag inte direkt jättesugen på att dra på mig något av de här plaggen.

Utstyrslarna har nu fått enorm uppmärksamhet på nätet för hur udda de är – och folk har mycket roligt åt tanken på att se varandra i någon av de här trasorna.

Nedan kan du se några smakprov på vad Palomo Spain tagit fram – och min känsla är att de här 21 killarna inte är överlyckliga över vad de fått dra på sig (det ser i alla fall inte ut så)!

Bildkälla (samtliga): Eatliver / Palomo Spain

Snåla inte nu, DELA med dina manliga vänner, så kanske du kan få se någon av dem dra på sig ett sådant här plagg en vacker dag!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!