21-åriga tjejens bil går sönder i öknen – förbjudna lösningen får mig att skratta högt

Att få motorstopp är aldrig roligt. Jag minns en gång när jag och farsan var på väg till mormor i Eskilstuna och fick motorstopp längs vägen. Det blev många timmars väntan innan vi kunde komma därifrån. Jag läste nog samma Kalle Anka-tidning 30 gånger innan vi till slut kom hem till mormor. Men när jag tänker efter så är det nog att föredra jämfört med vad som hände kvinnan i den här storyn.

En 21-årig kvinna från Norrland var på semester i USA och hade fått motorstopp mitt ute i öknen. Efter en lång tid med olika försök att få igång bilen kom en indian ridande och erbjöd henne ”lift” till närmaste verkstad.

Hon hoppade upp bakom honom i sadeln och de red till en verkstad som skulle kunna åka ut och reparera hennes bil.

– Men en sak förstår jag inte, sa kvinnan till killen i verkstaden. Varför stönade indianen hela tiden? Det enda jag gjorde var ju att sitta och hålla fast mig med ett stadigt tag i sadelknoppen…

– Damen, svarade verkstadskillen småleende. Indianer använder inte sadel…

DELA den här historien med dina vänner!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!