2 väninnor skvallrar om sina män, då avslöjar Eva en intressant detalj om makens penis

När jag och mina kompisar snackar över några öl kommer snabbt tjejer och relationer på tal. Men oftast är det nog inte så grova sexgrejer som många tjejer tror att killar pratar om. I men erfarenhet så är det faktiskt tjejer som är mer intresserade av detaljer och skvaller än killarna.

Killarna pratar väldigt sällan om någon har stora bröst eller liknande. Oftast går nog tiden åt att analysera vad man gjort för fel och varför hon är arg på den den här gången… Men hursomhelst, den här historien handlar om två vänninor som pratar om sex!

Anna och Eva satt och drack lite vin och kom snart in på sex.

– Jag kallar min killes snopp för gentlemannen, sa Anna, för att den reser sig för mig.

– Jag kallar min mans stake för snöbollen, sa Eva.

– Jaha, för att den blir hård när du kramar den, frågade Anna?

– Nej, för att den smälter när den blir varm, fnissade Eva.

Var inte blyg, DELA om historien fick dig att le!

Gilla Svenska Fräckisar om du vill ha ett roligare flöde!