19-åringen sliter av sig kläderna och vill ta Johans oskuld, då säger han 5 ord han lär ångra för evigt

Romantik på arbetsplatsen är ofta bäddat för trubbel om du frågar mig. Min mamma brukade säga att man inte ska, ursäkta språket men, ”Skita där man äter”.  Men det är väl trots allt vanligt kan jag tro. Det är ju ändå via arbetet som man träffar mest folk för de flesta.

Den här historien handlar om ett par arbetskamrater som bestämmer sig för att testa lyckan som kärlekspar, men det går inte riktigt som de tänkt sig. Jag skrattade gott slutet jag hoppas att ni också kommer göra det!

Blyge-Johan går på dejt

Man med blommor
Shutterstock

Johanna och Johan jobbade på samma kontor. Johan som var lite blyg av sig hade gått och blivit kär i Johanna, som till skillnad från Johan snarare var känd för det motsatta. Hon var väldigt utåtriktad och hade lätt att ta för sig – trots att hon var ny på jobbet och bara 19 år gammal.

Efter många om och män tog Johan mod till sig och bjöd ut Johanna på en dejt. Hon tackade ja och de bestämde att de skulle ses redan samma kväll. Johan skulle komma och hämta henne klockan sju.

På väg hem till Johanna stannade Johan till i en blomsterbutik och köpte ett fång röda rosor – så som hans mor hade uppfostrat sin gosse att göra när han skulle uppvakta en vacker kvinna. När han kom fram till Johannas lägenhet ringde han lite nervöst på dörren.

Johanna öppnade dörren och fick rosorna som var inlindade i papper av Johan. När hon rev av pappret och såg vad paketet innehöll blev hon genast så till sig att hon slet av sig kläderna och slängde sig naken på rygg i soffan.

Hon särade inbjudande på benen och ropade, ”Det här är för blommorna Johan!”

Stackars blyge Johan visste inte riktigt var han skulle ta vägen. Efter en liten stund stammade han fram, ”Har du verkligen ingen vas?”

Det är inte lätt när man är blyg och ovan!

Dela gärna den här historien om du tycker den var rolig 🙂