19-åringen skapar kaos på planet, men kaptenens lösning chockar personalen

Ibland behöver man ett riktigt gott skratt för att komma igång med sin dag på allvar. Det kan bidra med en riktig kickstart och ska verkligen inte underskattas.

Vanligtvis är jag dock inte så mycket för exempelvis blondinskämt. Att ens utseende skulle påverka intelligensen är så klart dumheter – men jag måste säga att denna fräckisen var ett undantag, för den fick mig att skratta högt.

Jag drog den för min fru tidigare i dag. Både hon och jag är blonda, men garvade länge åt sista raden. Helt klockrent! Sådant här får man bjuda på!

Ett plan skulle precis lyfta från Arlanda mot New York när en flygvärdinna ber en 19-årig blond modell i första klass att gå och sätta sig på sin plats i ekonomiklass.

– Det är där ni har biljett, fröken, säger hon vänligt.

Den vackra kvinnan svarar:

– Jag är blond, jag är snygg, jag ska till Mallorca och tänker inte flytta på mig!

Flygvärdinnan försöker igen, men utan framgång. Så hon ber styrman om hjälp. Men han får bara samma svar:

– Jag är blond, jag är snygg, jag ska till Mallorca och tänker inte flytta på mig!

”Jag fixar detta”

Så styrman går tillbaka till cockpit och frågar kaptenen vad han ska ta sig till.

– Vad är det för passagerare? undrar kapten.

– En blond, yngre kvinna.

– Jag fixar detta, svarar han. Jag är gift med en blondin och vet hur de fungerar!

Han går bak till första klass, lutar sig fram och viskar något i blondinens ena öra.

Då reser hon sig kvickt, halvspringer bak till ekonomiklass och sätter sig på sin plats samtidigt som hon mumlar:

– Varför sa de inte det från början…?

Flygvärdinnan och styrman står chockade, men frågar givetvis kaptenen vad han hade viskat.

Svaret:

– Äsch! Jag sa bara ”första klass ska inte till Mallorca”…

Visa nu att du har humor, tryck på DELA-knappen för att sprida skrattet vidare!

window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);