19-åringen får motorstopp i öknen – för att ta sig därifrån gör hon det förbjudna

Att få motorstopp är aldrig roligt. Jag minns en gång när jag och farsan var på väg till mormor i Eskilstuna och fick motorstopp längs vägen. Det blev många timmar väntan innan vi kunde komma därifrån.

Jag läste nog samma Kalle Anka-tidning 30 gånger innan vi kom hem till mormor tillslut. Men när jag tänker efter så är det nog att föredra jämför med vad som hände kvinnan i den här storyn.

En 19-årig kvinna från Luleå var på semester i Dakota och hade fått motorstopp mitt ute i öknen. Då kom en indian ridande förbi och erbjöd henne ”lift” till närmaste verkstad.

Hon hoppade upp framför honom i sadeln och de red till en verkstad som skulle åka ut och reparera hennes bil.

– Men en sak förstår jag inte, sa kvinnan till killen i verkstaden. Varför tjoade och tjimmade indianen hela tiden. Det enda jag gjorde var ju att sitta och hålla fast mig med ett stadigt tag i sadelknoppen?

– Damen, svarade verkstadskillen småleende, indianer använder inte sadel.

Var inte snål nu, DELA om du skrattade!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!