19-åriga tjejens bil går sönder – när det avslöjas varför säger hon det pinsamma

Det är inte lätt att förstå sig på bilar och andra fordon. Det är en himla massa olika saker man måste känna till och kunna hantera. Tack och lov att det finns mekaniker och annat kunnigt folk.

En yngre, vacker kvinna var less på sin Volvo. Den var ganska tråkig och varannan tjej på kontoret hade en. Hon ville ha något med lite mer stil, kanske en sportbil.

Den veckan besökte 19-åringen sin lokala bilhandlare och tittade på en vacker Jaguar XK140 cabriolet. Det var härlig bil och hon blev förtjust i den underbart röda färgen.

Ett tomt sparkonto senare och hon körde ut i öppna landskap och var mycket nöjd över sin nya, vackra bil. Hennes långa blonda hår flög i vinden, musik spelades från bilradion – vad skulle kunna gå fel?

Då började det fräsa från motorn och bilen saktade ner tills det tog stopp. Hon gick ut och lyfte motorhuven och hade inte en aning vad som var fel. Lyckligtvis hade hon sin mobiltelefon med sig och efter ett snabbt telefonsamtal till AutoClub och en kort väntan såg hon en gul skåpbil stanna upp bakom henne.
– Det är en härlig bil, sade mekanikern. Vet du vad som är fel?
– Tja, den la bara av…
– Låt mig ta en titt.

Han börja kolla under motorhuven och tio minuter senare började motorn spinna som en katt igen.
– Tack och lov, sade hon. Vad var det?
– Enkelt egentligen, bara skit i förgasaren, svarade han.

Chockat frågade kvinnan:
– Eh, okej… Hur ofta måste jag göra det?

DELA den här med dina vänner, så kanske du bjuder dem på ett gott skratt!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!