17 totala främlingar som av en slump träffade sin dubbelgångare – bild 5 är helt otrolig

Vissa människor tror att det är ett tecken på otur att träffa andra personer som liknar en själv, men om man inte litar på skrock och sådant där hokuspokus är mötet med ens dubbelgångare mest något riktigt häftigt!

Det är sajten boredpanda som samlat ett gäng bilder på människor som av en slump lyckats träffa sina dubbelgångare. Vissa av de här fotona är helt otroliga – och i många fall tror man nästan att de är tvillingar, eller att någon skapat en synvilla. Jag kunde knappt tro mina ögon!

1. Hamnade bredvid min dubbelgångare på planet, men det visade sig att vi även skulle bo på samma hotell. Givetvis gick vi ut och tog en öl på kvällen!

Bildkälla: boredpanda

2. Det här är verkligen otroligt!

Bildkälla: Twitter

3. Träffade min dubbelgångare på kusinens bröllop. Hon är min kusins mans syster…

Bildkälla: Imgur

4. Kompisen sprang in i sin dubbelgångare i går!

Bildkälla: reddit

5. När pensionerade prästen Neil Richardson flyttade till staden Essex började människor komma fram till honom och säga: ”Hej, John!”. Till slut förstod han varför…

Bildkälla: cascadenews

6. Hittade min dubbelgångare på en musikfestival. I bilden till höger har vi dessutom redigerat bilden så att vi bytt ansikten. Ser du någon märkbar skillnad?!

Bildkälla: reddit

7. Min vän och hennes ”kopia” på en fest…

Bildkälla: reddit

8. Det känns som att hjärnan och ögonen spelar en massa spratt!

Bildkälla: reddit

9. Det här är nästan lite läskigt!

Bildkälla: flickr

10. Träffade min dubbelgångare i fredags. Pappa, kusinen och min bror tog alla fel på oss. Det säger ändå en hel del…

Bildkälla: Instagram

11. För 10 år sedan när jag började på universitetet i en ny stad kom massa människor fram till mig och kallade mig Brian. Jag heter dock Josh. Några månader in på terminen träffade jag Brian – och vi tog den här bilden ihop!

Bildkälla: Imgur

12. Hittade min dubbelgångare – och givetvis fyller vi dessutom år på samma dag…

Bildkälla: Instagram

13. Pappas kollega är även hans dubbelgångare…

Bildkälla: reddit

14. Min flickvän träffade sin dubbelgångare. Jag gick ut ur rummet för att ta ett telefonsamtal, men när jag kom tillbaka in var det svårt att veta vem jag skulle krama om!

Bildkälla: reddit

15. Träffade min dubbelgångare på en bar i helgen. Han heter, sjukt nog, också Adam. Och han gillar också öl…

Bildkälla: reddit

16. De här dubbelgångarna ser inte direkt ut att ha tråkigt ihop! Underbart!

Bildkälla: reddit

17. Flickvännen till Erik (höger) började gå mot mig (vänster) med tindrande ögon. Hon trodde tydligen att jag var hennes kille, även om hon erkände att det kändes som att hennes pojkvän krympt en aning… 

Bildkälla: reddit

Var nu sjysst mot dina vänner och tryck på DELA så att de också får ta del av de här klockrena bilderna!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!