17 hemliga saker som alla killar tänker på under sex – men aldrig berättar för sin flickvän

Alla går och bär på hemligheter som man inte vill ska komma ut, men det blir ännu känsligare om dessa handlar om sex och annat intimt.

Att många människor – i synnerhet män – bär på lite skumma hemligheter är inget nytt, men det är kanske i sängkammaren som de konstigaste tankarna kommer fram. Ofta är det sådant som man inte vill berätta för sin sexpartner eller flickvän.

Nu är det dock dags att några av de här funderingarna når dagens ljus. Här är 17 saker som (nästan) alla män tänkt när de haft sex!

1. ”Oj, det där hade jag inte väntat mig!”

Många kvinnor är skickliga på att försköna sitt yttre med kläder och andra accessoarer. När trasorna flyger av finns det dock inga skyddande lager längre. Då syns den där extra valken, eller att brösten egentligen är lite mindre än vad man trodde. Tack och lov är alla kvinnor vackra som de är!

2. ”Snälla, säg att vi skippar kondomen!”

Att ligga med kondom är som att käka kola med papper på, sägs det ju. Visst ligger det en sanning bakom det talesättet – även om det kanske är lite överdrivet. Men i princip alla killar slipper gärna kondomen. I stridens hetta får könssjukdomar och graviditet helt enkelt komma i andra hand.

3. ”Hon kan verkligen det här – vem f*n har lärt henne allt detta?!”

Om man märker att sexpartnern har riktigt bra koll på vad hon gör mellan lakanen så är det nästan ofrånkomligt att man slås av den lätt avtändande tanken att någon annan kille måste ha varit där före och agerat ”läromästare”.

4. ”Hon ska väl för Guds skull återgälda det där nu?!”

Efter ett hett förspel är det lätt att vilja ”komma till kritan” – även för tjejen, som ofta har mer självdisciplin. Så om killen är först ut med att ha ”värmt upp” henne kan det infinna sig en rädsla för att det där inte ska återgäldas innan det är dags att skrida till sexverket.

5. ”Jag undrar hur Tilde de Paula är i sängen…”

När sexvardagen infinner sig och man kanske har kört fast lite är det lätt att sväva iväg i tanken. Kanske börjar man tänka på någon annan, eller någon het fantasi, för att försöka öka både spänning och njutning.

6. ”Aj!”

Som alla vet är männens smärttröskel inte särskilt hög – och det i kombination med att det man har mellan benen faktiskt är rätt ömtåligt kan skapa smärtsamma situationer under sexet. Kanske är hon lite för hårdhänt med ”bollarna”, eller lite väl oförsiktig när lemmen ska få sig en omgång. Man säger det inte gärna, men det kan göra rätt jäkla ont.

7. ”Det här tjafset om klitoris – jag fattar det bara inte…”

Visst, man har ett hum om var den sitter, men helst skulle man ändå ha en karta när det är dags för att tillfredsställa ens partner. Det är inte alltid man känner sig helt säker där nere – och ju längre tid det tar innan man får det att funka, desto större blir skräcken för att få den där klappen på huvudet.

8. ”Döda råttor, farmors andedräkt, stinkande sopor!”

En riktig gentleman låter kvinnan komma först. Framför allt vill man inte vara den som klarar av att pippa i 30 sekunder innan kalaset är över. När man känner att det närmar sig kan det då infinna sig en viss desperation. Extremt oheta tankar kan då hjälpa för att hålla ut lite längre.

9. ”Tänker hon på något annat?”

Under vardagen är sex kanske inte alltid av högsta prioritet – för tjejen. Det är sällan en kille tackar nej till att få komma till medan ens kvinnliga partner är bättre på att planera och styra upp det dagliga livet. Det här vet killen om. Ser hon därför ut att bli lite frånvarande under sexet kan det därför infinna sig en osäkerhet kring om hon njuter eller redan sorterar mörk och vitt tvätt mentalt.

10. ”Jag skiter faktiskt i allt och alla – nu kör vi!”

När man närmar sig klimax kan mannen förvandlas till jordens mest egoistiska varelse (kvinnan är i samma läge ungefär likadan, så ingen skugga ska falla över någon här). Det är dags att komma, helt enkelt. Man vet att det lär bli dagens stora höjdpunkt – och då finns det plötsligt inget som hejdar en!

11. ”Vadå? Vill du kramas nu?”

Sexet är över. Man känner sig nöjd. Båda är glada och belåtna. Då vill man ju antingen dra på TV:n eller bara sova. Nej, då ska hon kramas och mysa. Har vi inte klängt nog på varandra senaste 20 minuterna?!

12. ”Tycker hon jag är sjuk i huvudet om jag föreslår att vi kör igen?!”

Det har gått en stund sedan sexet tog slut. Det ligger ju trots allt en naken tjej bredvid en. Hon verkar gilla sex, dessutom. Jag hade lätt kunnat köra igen, men vad fasen ska hon tänka om jag föreslår det? Äsch, hur mycket kan det skada?

13. ”Vad var det som plingade till?!”

Visst, sex är alltid av högsta prioritet, men det är svårt att släppa den där fotbollsmatchen som spelas samtidigt. Så fort det blir mål får man ju en notis i mobilen – och där hörde jag att det surrade till från något på nattduksbordet. Blev det mål nu? Fan! Jag måste få veta.

14. ”Ska jag våga göra som i det där klippet?!”

Porr kan ställa till det lite i ens hjärna. Visst, vi har bra sex som det är – men det där jag såg under min ”ensamma mysstund” häromdagen verkade för jäkla härligt. Vågar jag testa, eller föreslå, det nu? Tycker hon att jag är pervers då? Jag vill ju inte chocka henne alltför mycket.

15. ”Jag måste hitta ett sätt för att livnära mig på det här!”

När man har bra sex kan ibland tanken slå en att det ju faktiskt inte blir så mycket bättre än så här. Vad mer kan man egentligen begära av livet? Det måste finnas ett sätt för att uppnå den här känslan oftare.

16. ”Hoppas inte hon tittar på mig nu!”

Lite inspirerad av vad man sett under sina ”ensamma mysstunder” kan det ibland kännas lockande att ta ut svängarna med gester, minspel och andra konstigheter. Eller så befinner man sig bara i en mindre smickrande position. Det kanske inte är då man vill bli som mest granskad av sin partner.

17. ”Jag borde ha dragit en handtralla i stället…”

Ibland blir det helt enkelt inte som man tänkt sig. Då kan besvikelsen vara påtaglig – och man kanske ångrar att man föreslog en stund mellan lakanen. Kanske hade det varit mer passande med en ”omgång” då kan själv helt och hållet kunde styra tempo och tankar.

Kom igen nu killar, var inte blyga, tryck på DELA och sprid de här hemligheterna bland dina vänner!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!