17 bevis på att killar är usla på att ge presenter – nummer 9 är riktigt taskig

Som liten är det bästa man vet att få presenter. För vissa hänger det även med när man åldras, men då brukar det dessutom vara lättare att uppskatta känslan av att få ge någon en present – och att se glädjen i mottagarens ögon.

Under födelsedagar, vid jul och på andra högtider ser vi till att skämma bort varandra med presenter. Det kan även vara en mysig kärleksgest att ge sin partner något fint en helt vanlig dag.

Ibland blir det dock inte helt som man tänkt sig. Det kan till och med bli riktigt fel om man inte tänker efter. Medan kvinnor generellt kanske lägger ner lite mer tanke bakom – och kring – presenter känns det som att män mer kör på impuls och känsla.

Det sistnämnda har flera gånger lett till smärre katastrofer – och här har vi, genom sajten Whisper, tagit fram 17 sanna berättelser där tjejen avslöjar de sämsta presenterna de fått av sina killar.

1. ”Jag hade varit tillsammans med min pojkvän i 3 månader när vi skulle fira min födelsedag tillsammans för första gången. Han köpte en stor chokladbjörn åt mig. Jag är allergisk mot choklad…”

2. ”Min pojkvän köpte örhängen till mig – trots att han efter 4 månader borde veta att jag inte ens har hål i öronen.”

3. ”Min kille köpte en present till mig och berättade sedan att han nästan hamnat i slagsmål med butiksbiträdet för att han försökte få rabatt…”

4. ”Dagen innan min födelsedag går min man och köper Pokémon-kort för 400 kronor. Det enda jag fick i present var en bit choklad och ett läppbalsam.”

5. ”Min man lovade att köpa en fin födelsedagspresent till mig, men i stället gick han och köpte ett TV-spel till sig själv.”

6. “Min pojkvän köpte en krukblomma till mig när jag fyllde 18. Jag tackade honom och gjorde slut i samma mening.”

7. ”Min man ritade en glad gubbe på en sten och gav den till mig när jag fyllde år. Alltså va?!”

8. ”Förra året gav min man mig ett par muggar med våra ansikten på…”

9. ”Min man köpte ett gymkort till mig i present. Jag känner mig faktiskt lite sårad.”

10. ”Min pojkvän gav mig hans mjukis-tröja i födelsedagspresent – och dagen efter ville han ha tillbaka den.”

11. ”Min kille gav mig ett skal till telefonen i present. Det hade prislappen på 100 kronor kvar, men han berättade att han snott det…”

12. ”Han köpte en kattunge till mig. Jag är allergisk mot pälsdjur.”

13. ”Min man köpte en dyr parfym till mig, men problemet är att den luktar skitäckligt. Jag vet inte hur jag ska säga det till honom, men han försökte ju i varje fall!”

14. ”Min pojkvän tog med mig till ett nöjesfält när jag fyllde år. Jag hatar berg-och-dalbanor, men försökte spela med. Det slutade med att jag kräktes på honom.”

15. ”Min gav mig en tvål som kostade 20 kronor när jag fyllde år i fjol. Hoppas han gör bättre ifrån sig nästa gång…”

16. ”Min man köpte mangos till mig i födelsedagspresent. Alltså frukt! Dessutom så var inte alla till mig. Hälften skulle han ha själv…”

17. ”Min kille köpte en födelsedagstårta till mig som han kom och lämnade på mitt kontor. Inuti hade han lagt en lapp. På den gjorde han slut med mig…”

Snåla inte nu, DELA det här, så kanske killar kan bli bättre på att ge presenter framöver!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!