17-åriga tjejen ska ta drömbild vid sjön – vänder sig om och upptäcker det chockerande

Något som de flesta tycker är kul är att klä upp sig och bli lite extra fin. Det är då man har guldläge att ta de där vackra bilderna som man sedan kan använda i framtiden.

Jillian Henry är en 17-årig tjej som förra året gick på en skola i den amerikanska delstaten Oregon. Där brukar man innan varje termin ta lite extra fina bilder på sig själv som man sedan kan använda vid olika tillfällen under det kommande halvåret.

Den här tjejen valde att åka till en sjö och iklädd svart klänning tog hon några steg ner i vattnet för att få till den där riktiga drömbilden. Hon ställde sig med händerna vid höfterna och gjorde sig redo, men hörde då ett ljud från andra sidan sjön.

Jillian vänder sig då om och upptäcker att en helt naken man och hans hund också har hittat till den vackra sjön – och dessutom tagit sig in i kamerans bildfång.

Den 17-åriga tjejen kan inte hålla sig för skratt när hon ser den oväntade upptäckten – och fotografen, tillika vännen, Elena Nesbit lyckades dessutom knäppa några foton från den udda händelsen.

Efteråt valde Jillian att lägga upp bilden på Twitter – och reaktioner bara rasade in.

”Jag blev exalterad bara av att få några 100 gilla-markeringar, men stack sedan iväg och badade och hade då ingen mobiltäckning. När jag kom hem igen märkte jag att det nu var flera tusen som hade sett bilden. Det är galet att så många sett ett foto en själv och att man liksom legat bakom ett samtalsämne för massor av människor”, sa hon till tidningen The Oregonian.

Bildkälla (samtliga): Elena Nesbit/Jillian Henry

Det är ännu oklart vem den nakne mannen är, eller om han ens känner till sitt ”kändisskap”.

DELA gärna om du fick ett leende på läpparna!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!