16-åringen berättar att hon är gravid. Pappans ord till killen är magiskt roliga.

Den 16-åriga dottern i familjen kommer hem en dag och berättar för sin far och mor att hon blivit gravid. Fadern blir rasande och kräver att får träffa den slyngel som gjort hans dotter gravid. Dottern går iväg och ringer ett samtal. En halvtimme senare svänger en splitter ny Ferrari upp och parkerar utanför huset.

En stilig och välklädd man i lämplig ålder kliver ur bilen och går fram till dörren. Han ringer på och blir insläppt till vardagsrummet där fadern, modern och dottern tar emot honom.

”God dag,” säger mannen. ”Er dotter har informerat mig om problemet. Jag kan tyvärr inte gifta mig med henne på grund av en besvärlig privat situation, familjära skäl. Men jag är villig att ta mitt ansvar för att vidta lämpliga åtgärder.”

Fadern blängde på mannen men lät honom fortsätta tala.

”Om er dotter föder en flicka,” fortsatte han. ”Så skänker jag henne tre av mina butiker, två av mina bekväma lägenheter, en strandvilla och sätter in bankkonto med femhundratusen dollar på hennes bankkonto.”

Mannen tog en liten paus sedan fortsatte han, ”Om hon föder en pojk skänker jag henne två av mina fabriker och sätter även då in femhundratusen dollar på er dotters bankkonto.”

Fadern fortsatte blänga på mannen. Mannen fortsatte, ””Om hon föder tvillingar så får var och en av dem en fabrik samt tvåhundrafemtiotusen dollar. Och i den händelsen, gud förbjude, att något går fel och hon mister barnet så…”

I det ögonblicket avbryter fadern honom bryskt, lägger en hand på mannens axel och säger, ”I den händelsen då sätter du du på henne igen…”

Var inte snål nu, dela om du skrattade!