Internet har avslöjat Trumps största svaghet – de här 15 bilderna kan få honom att explodera

Det finns många sätt för att kunna reta upp någon som du inte tycker så väl om. Humor är en bra väg att gå för att skapa lite irritation hos din kombattant. Speciellt om hon eller han har ett lika stort ego som Donald Trump.

Trots att Donald Trump numera är USA:s president – och därmed världens kanske mäktigaste man – så finns det massiv av människor i landet som inte tycker som honom och flera av hans åsikter väcker stor irritation hos många.

Ett sätt för att kunna handskas med sitt missnöje mot Trump, som är känd för att ha ett stort ego, är att skicka tillbaka lite av frustrationen – och att då använda humor kan vara extremt slagkraftigt.

Här är 15 bilder som skapats för att reta upp USA:s president. Samtliga har publicerats på sajten Sad And Useless. Temat blir tämligen glasklart när man kollat igenom några av bilderna. De som snickrat ihop det här ser, vad det verkar, i alla fall inte USA:s nye president som någon stor ledare.

Jag kan tycka att det här kanske är lite väl nära vuxenmobbning, men bilderna har spridits rejält på nätet, så jag tycker ändå att de är värda att dela med er!

Bildkälla (samtliga bilder): Sad And Useless

Var inte snål nu, DELA om du också tyckte att de här bilderna var roliga!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!