15 farmödrar som har slutat bry sig och säger vad som helst. Nummer 8 är helt galen.

BuzzFeed frågade sitt community vad som är det sjukaste deras far- och mormödrar sagt. Svaren var fantastiska. Nedan listas 15 tanter som säger precis vad de tänker utan att fundera över konsekvenserna.

1. Fördömerskan

När min äldre syster berättade för släkten att hon var gravid utan att ha någon man eller pojkvän sa min farmor: ”Och vi som alltid trodde att det skulle vara du.”
– Savannah McKinney, Facebook

2. Spådamen

Min bror berättade för farmor att han var gay och hon svarade: ”Jag visste redan från början att inga tjejer skulle gilla dig.”
Devthcvt

3. Färgexperten

En dag när jag satt och målade naglarna gick min mormor förbi och tittade över min axel: ”Det var en fin nyans av hor-rött”, sa hon och gick vidare.
m485495eba

4. Musikkritikern

När jag var fem år så spelade jag piano. En gång spelade jag ett stycke för familjen och alla applåderade efteråt. Utom farmor. När jag frågade varför svarade hon: ”Jag klappar bara om det är bra.”
Stephanie Gensburg, Facebook

5. Brevvännen

En gång fick jag ett julkort från mormor med hälsningen: ”Nästa år kanske du lyckas göra oss stolta.”
carrigamo

6. Drömdödaren

När jag var sju år ville jag bli astronaut. Jag ritade därför en astronaut som gick på månen och visade den för min mormor. ”Det är en astronaut mormor”, berättade jag entusiastiskt. ”En astronaut?”, sa hon och tog ett bloss av ciggen. ”Det är ju riktigt jävla dumt” fortsatte hon och blåste ut röken.

7. Taskmörten

Min farmor sa en gång: ”Jag som trodde att Natalie var ett wight trash-namn”.
Jag heter Natalie.
—Nat Wiest, Facebook

8. Predikaren

Jag: ”Vad det är varmt här inne”.
Farmor: ”Då kanske du borde börja gå i kyrkan, det är bra mycket varmare i helvetet.”
morganc24

9. Charmören

Jag tog med min pojkvän hem till farmor för att hon skulle få träffa honom. Det första hon sa till honom var: ”Så Ben, jag ser att du
gillar feta brudar”.
—Miriam Hoepfner, Facebook

10. Skitgumman

”Du luktar skit,” sa min farmor till mig en julafton. Precis efter jag sprayat på mig min parfym.
stephanielynnnn

11. Relationsmördaren

När min farmor upptäckte att jag hade piercat näsan tittade hon på mig länge och sa: ”Och du som var mitt favorit barnbarn.”
kaitlinestrauss

12. Martyren

Min väldigt katolska farmor berättade att hon ville dö innan jag gifter mig. Anledningen till det var att hon inte ville gå på mitt ”sekulariserade” bröllop.
-lisag46659949f

13. Dietisten

När jag gick på gymnasiet frågade jag min mormor om hon kunde lära mig sticka och hon svarade: ”Javisst. Det är nog bra att du får använda händerna till annat än att äta.”
katem4a15af294

14. Den hjälpsamma

Min farmor erbjöd min bror en papperspåse att sätta över huvudet på hans flickvän när hon träffade honom för första gången.
-leighhibberd92

15. Glädjespidaren

Förra julen sa min farmor till mig att om min pappa skulle varit hennes första barn hade hon valt att börjat svälja.
jessicamcgarry

Gilla Ett gott skratt om du vill ha ett roligare flöde!