15 bilder som avslöjar att Disney-filmer är snuskigare än alla tror – nummer 11 borde barnförbjudas

Om man inte vuxit upp med Disney-filmer så är sannolikheten stor att man visat dem för sina barn. De allra flesta av oss har i alla fall någon koppling till Lejonkungen, Djungelboken och de där andra klassikerna.

Kollar man extra noggrant i en del av filmerna så finns det – tro det eller ej – rätt snuskiga, dolda budskap och hemligheter. Det gäller kanske att ha en lite halv-snuskig hjärna för att snappa upp dem, men flera sajter på nätet har rapporterat om det här.

Här har vi därför samlat 15 bilder från Disney-filmer som garanterat får dig att haja till! Det här trodde jag verkligen inte – men Disneys klassiker verkar inte vara så oskyldiga som man vill tro!

1. I första bröllopsscenen i Den lilla sjöjungfrun ser man en tydlig bula på prästens byxor som av allt att döma avslöjar en tydlig erektion!

2. På omslaget till Den lilla sjöjungfrun (snuskig film, det där) ser man en gyllene jättepenis (innanför den röda rutan)!

3. Ungefär 38 minuter in på Bernard och Bianca kan man se en kvinna toppless i bakgrunden!

4. I filmen Vem satte dit Roger Rabbit kan man vid ett tillfälle se att Jessica Rabbit, när hennes klänning flyger upp i vinden, se att hon inte har på sig några trosor…

5. Åter igen Vem satte dit Roger Rabbit? Vid ett tillfälle går Herman under kjolen på hembiträdet. Då tittar han upp och sträcker ut en av sina fingrar. När filmen sedan släpptes på DVD hade man dock noterat detaljen och redigerat bort den (nedre bilden).

6. När Herkules besegrar flodvakten Charon träffas han av en hästsko i huvudet. Det gör att han får en jättebula uppe på skallen – som ser ut som en jättepenis. Ögonbrynen formas dessutom till pungkulor.

7. När sången ”Zero till hero” sjungs i Herkules ser man att en av sångerskorna sannolikt inte har några trosor på sig under klänningen!

8. Visst ser leksakerna chockade ut i Toy Story 3? Ja, men kolla på skuggan så ser du varför. De ser sin nu vuxne ägare, Andy, vara delaktig i en sexakt. Det sägs dock att den här detaljen ska ha redigerats bort till släppet av DVD-filmen (nedre bilden).

9. Jag som alltid trott att motivet som man kan skymta i himlen på omslaget till Lejonkungen föreställde just ett lejon, men nja…

10. Simba ligger på klippan i Lejonkungen och kollar ut över savannen. Bråte i luften formerar då en text: ”SEX”. Disney hävdar dock att det står ”SFX”, men det råder helt klart delade meningar om det.

11. I Ringaren i Notre Dame kör Esmeralda, med den kurviga kroppen, sin elddans. I en av sekvenserna framstår hon då som helt naken. Framför allt brösten och innerlåren är relativt tydliga.

12. Musse Pigg … och ja, ni ser nog vad som är snuskigt i den här bilden!

13. Djungelboken har jag fram tills nu betraktat som en film för BARN…

14. Batman kommer upp bakifrån och överraskar…

15. Inte Disney, men likväl tecknat för barn. Rugrats, som gick på TV-kanalen Nickelodeon, höll inte igen på det snuskiga, har det visat sig. Även om producenterna vill få det till att tjejen här äter någon form av yoghurt… 

Källa: Playbuzz och eBaumsworld

Var inte blyg nu, tryck gärna på dela-knappen och sprid det här oväntade skrattet till dina vänner!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!