15-årige arabiske pojken totallurar Säpo med de här 2 oskyldiga orden

Ibland vill man kunna vara överallt, men som vi vet går ju inte det. Då gäller det att vara smart och att kunna tänka ut hur man kan påverka saker och ting på distans.

En gammal arabisk man hade levt i Stockholm under de senaste 40 åren. Han önskade inget hellre än att få plantera potatis i sin trädgård – men han var ensam, gammal och svag.

Hans 15-årige son bodde sedan en tid i Paris där han gick i skolan.

En dag skickade pappan ett e-mail:
”Käre son.
Jag är väldigt ledsen och bekymrad. Jag hade verkligen velat plantera potatis i min fina trädgård, men nu går inte det. Hade du varit här är jag säker på att du hade hjälpt mig med grävandet.
Älskar dig! / Din far”

Dagen efter plingade det till i mannens dator då han fått svar från sin son:
”Käre far.
Du ska verkligen inte ut och påta i trädgården. Det är nämligen där som jag gömt ”hemliga saken”.
Älskar dig! / Ahmed”

Bara timmarna senare stormade polisen, Säpo och militären in hos den gamle arabiske mannen. De hade spårat sonens e-mail. De sökte igenom hela trädgården, rev upp hela gräsmattan och genomsökte varenda centimeter – men de hittade ingenting. Mycket besvikna och frustrerade fick de lämna mannens hem utan att ha hittat någon ”hemlig sak”.

Dagen efter fick fadern ett nytt e-mail från sin son:
”Käre far.
Vid det här laget antar jag att jag trädgården är uppgrävd, så nu kan du plantera dina potatisar. Det är allt jag kunde göra härifrån.
Älskar dig! / Ahmed”

DELA om du också skrattade!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!