13 läskiga saker som barn sagt till sina föräldrar – som gjort dem skräckslagna

Barn har ofta en livlig fantasi och kan säga de mest knasiga saker. Ofta är de underhållande och kommer med uttalanden som man kan skratta gott åt. Det här är en stor del av deras charm!

Ibland kan dock barn vara annat än roliga, charmiga och söta – de kan vara lite läskiga också. Ofta har det givetvis att göra med deras livliga fantasi.

På sajten reddit.com har familjemedlemmar – främst föräldrar – skickat in de mest skräckinjagande saker som barn i deras närhet har sagt. Är man inte alltför lättskrämd kan det kanske finnas visst mått av komik i det här, för att de är så galna! Vissa av de här citaten är dock helknäppa och superläskiga!

Är du lättskrämd så skulle jag alltså inte rekommendera att läsa vidare!

1. ”Innan jag föddes här hade jag en syster, va? Hon och min andra mamma är så gamla nu. De klarade sig när bilen började brinna, men det gjorde inte jag.”

2. ”Vi var på semester och min 4-åriga kusin satte sig väldigt nära mig och viskade i mitt öra: ”Jag vill bli doktor så att jag kan se på när barn dör””.

3. Min son sa till mig med lugn röst och i en tröstande ton: ”Oroa dig inte mamma, dig kommer jag aldrig mörda”.

4. När jag stoppade om min 2-åring sa han: ”Hej då, pappa”. Jag sa: ”Nej, vi säger godnatt när vi ska sova”. Han hittade på mig och sa: ”Jag vet. Men den här gången är det hej då”.

5. En 3-åring håller sin nyfödda lillebror för första gången: ”Så, ska jag kasta honom i elden?”.

6. Pappa skojar med sin 7-årige son: ”Vad är det bästa knepet för att få en flickvän?” 7-åringen svarar: ”Be henne att bli tillsammans med mig – annars kommer hon aldrig att få se sina föräldrar igen…”

7. När min son var 4 år gammal tittade vi på en dokumentärfilm om Titanic. I den här scenen befann de sig i pannrummet och kameran panorerade från vänster till höger. Min son pekade på TV:n och sa: ”Det där är fel. Ångpannorna var på andra sidan och jag stod där”. Han pekade på ett litet utrymme i pannrummet. ”Där stod jag – och det är därför jag inte gillar vatten nu”.

8. ”Min 5-åring brukade ha mardrömmar och skrika i sömnen. En natt sa jag: ”Det är okej, mamma är här!” Hon tittade på mig i icke-vaket tillstånd och skrek: ”Mamma?! Men vem är det som står bakom dig?!”

9. ”Min son sjöng medan han ritade. Jag lyssnade, men hade aldrig hört sången förut. Jag frågade var han hade lärt sig den och han svarade: ”Damen i mitt sovrum sjöng den för mig…”

10. Min dotter sa en gång: ”Pappa, jag älskar dig så mycket att jag vill hugga av ditt huvud och bära runt på det, så jag kan se ditt ansikte när jag vill”.

11. När min son var liten så klättrade han en gång upp i sängen hos oss gråtande. Jag frågade honom vad som var fel. Han sa: ”Den stora, feta mannen med ett blodigt hål i huvudet försökte öppna fönstret”.

12. Min son, som var 3 år, satt med sin mormor. Plötsligt tar han tag om hennes huvud, för det nära sitt och säger förskräckt: ”Du är gammal – och kommer att dö snart”. Sedan tittar han bort mot klockan…

13. Vår 3-åriga dotter stod bredvid sin far som höll vår nyfödde son. Hon utbrister: ”Pappa, det är ju ett monster! Vi borde begrava det!”

Det här var både läskigt och konstigt, men visst är barn ändå underbara! DELA om du håller med!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!