13 riktiga brudpar avslöjar sanningen om bröllopsnatten som gick fullständigt åt helvete

Bröllopsnatten är inte alltid vacker. Ibland är den helt vild. Och galen. De här riktiga historierna fick mig att skratta högt!

Buzzfeed gjorde en undersökning bland sina läsare om de hade sex på sin bröllopsnatt. Inte? Vad gjorde de istället?

1. Paret som blev störda av ketchup i kanoten
”Nix. Vi kom tillbaka till rummet och då upptäckte jag att jag hade mens. Min nya make fick springa ned till affären och köpa tamponger. Romantiskt!
— kimberlym4e1b1a91f

2. Paret som blev lite för heta
”Vi hade bokat rum på Four seasons i Chicago, men min man fick värmeslag så han slocknade på sängen. Jag varvade att ta hand om honom med att äta chokladtäckta jordgubbar och dricka gratischampagne. Utsikten på downtown Chicago var fin i alla fall.”
—Julia Frederickson, Facebook
lejonBildkälla:Mostphotos

3. Paret som inte spillde någon tid
”Japp det hade vi! Vi gifte oss på en motorcykelträff, genomförde ceremonin, hoppade på hojen och tog en sväng till campingen. Husvagnen skakade rätt bra en stund sedan klädde vi på oss och åkte tillbaka för at festa med de andra!”
—Jennie Stilton, Facebook

4. Paret som tog med egen sås till McDonalds
”Efter att jag tagit ur alla mina hårnålar, fanns det inte på världskartan att jag skulle gå och lägga mig utan att ha sex med min nya make. Det var fantastiskt. På morgonen drog vi till McDonalds med några kompisar och jag hade sperma i håret. Bästa bröllopet någonsin.”
—k489eabd8e

5. Paret som gjorde sin nattblunder till en tradition
”Vi tillbringade natten med att dricka hårt och spela blackjack. Jag blev för full och kräktes så mycket och hårt en gång att anspänningen gjorde att jag bajsade på mattan. Jag var tvungen att städa upp med varenda handduk, lakan, örngott och påslakan jag kunde hitta. Sedan slängde jag allt utanför någon annans hotelldörr.
Fläcken som blev kvar gömde jag med soffan och berättade ingenting för min man – tills nästa år då vi åkte tillbaka till Vegas för att fira vår ettårsdag. Han tyckte det här var vansinnigt roligt, och det blev bara ännu sjukare när ödet gjorde att vi fick exakt samma svit som året innan. Fläcken var fortfarande kvar.”
— mrstirva

6. Paret som fick en kärleksdans
”Vi hade ett vackert utomhusbröllop och min kära make ville såklart tillbringa bröllopsnatten i ett indiantält. När vi drog oss tillbaka märkte jag att det var en enorm springa mellan marken och tältet och vem som helst som ville kunde kika in på oss. Min mans fulla moster började med någon slags fertilitets-dans utanför tältet. ”Hoande” förekom.”
—SharonFritz

7. Paret som kan ha fått tillökning i familjen – på annat håll
”Vi var ganska fulla på vår bröllopsnatt och det slutade med att vi däckade. Min mamma och han som var best man låg med varandra på soffan på nedervåningen dock.”
—Brittany J.

baggar

8. Paret som gav rumsbetjänten mardrömmar
”Vi trodde att vi hade tid medan vi väntade på rumsbetjäningen, men de där hamburgarna kom rätt fort så min nya make var tvungen att stävja sitt stånd med kalsongerna när han skulle öppna. Bara så ni vet fungerar det inte så bra att hålla nere bången med kalsonger så när rumsbetjänten kikade ner fick han en glimt av min mans enögda monster som stirrade tillbaka. En historia min man tycker om att berätta i alla samlingar med fler än två personer…”
—Morgyn Nabors Starr, Facebook

9. Paret som var tvungen att hantera en skadad penis
”Kvällen före så gick det lite vilt till och jag råkade (fråga inte hur) riva min man på ollonet. Han blödde en timme. Vi kunde inte ligga med varandra på tre dagar. Oj!”
— Morgyn Nabors Starr, Facebook

10. Paret som gjorde det trots spya överallt
”Jag var gravid i sjunde veckan när vi gifte oss. Vi åkte hem efter mottagningen, jag öppnade dörren och spydde ganska omgående. Jag grät rätt mycket eftersom att jag ändå köpt sexiga underkläder och allt. I min envisa så borstade jag tänderna, satte på mig underkläderna och vi gjorde det ändå. Det var förmodligen det värsta sex jag haft men aldrig att jag inte skulle ha sex med min make på vår bröllopsnatt. Vi tog igen det lite senare.”
— lesleecheriew

11. Paret som fick ”okej” från Jesus
”Det slutade med att hela festen, gäster och allt, vinkade av oss när vi gick till hotellrummet (mottagningen var på hotellet och vi bodde där under natten). Alldeles innan vi steg in kollade min man på gästerna och skrek ”Jesus har godkänt det här! Vi kommer ligga med varandra!” Min pappa gav tummen upp och jag klev in i rummet fördumjukad. Och visst låg vi med varandra. Mycket. Överallt i hela rummet.”
— angelat49fa0a930

kor

12. Paret som ”spillde pasta”
”Jag och min man planerade i förväg, eftersom vi fattade att vi både skulle vara jättefulla och helt färdiga på natten. När alla stod i kö till förrätten, smet vi iväg till toaletten för att fullborda äktenskapet. Min stackars make fick ljuga för alla resten av kvällen och säga att han spillt pasta alfredo på byxorna.”
—jessicab93

13. Paret som sprang på anatomiska svårigheter
”Nej, vi hade inte sex. Vi försökte men det var som att få in en marshmallow i ett myntinkast.”
— rebeccaz4b78b5593

DELA om du skrattade!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!