13 hemliga saker som alla tjejer tänker på under sex, men aldrig berättar för sin pojkvän

Även under de mest passionerade eller intensiva stunder kan man sväva i väg i tanken. Det kan finnas flera anledningar till det, men varför det blir som det blir är inte alltid så lätt att förklara.

Det är tidningen Women’s Health som har listat 13 saker som ”alla” tjejer någon gång tänkt under tiden de haft sex. Sådant här får man givetvis ta med en rejäl klackspark, men jag tycker i alla fall att det var kul att läsa – och att se hur många man kan ”bocka av” från sin egen lista.

1. ”Oj, det var inte vad jag hade väntat mig!”

Det finns en massa myter kring den manliga penisen. Att storleken ska kunna uppskattas genom att titta på mannens händer är en. Det är dock ingen exakt vetenskap – och de flesta tjejerna har nog varit med om att få en smärre chock när de fått se vad en kille slängt fram ur byxorna.

2. ”Jag tror inte det är sant. Jag spenderade närmare 700 kronor på de här sexiga underkläderna och han kollade ju knappt på dem innan de åkte av.”

Ni vet när man känner sig riktigt sexig och fin för sin partner, men allt han vill är att komma till – utan något som helst förspel. Det känns nästan otacksamt när han inte ens noterar att man lagt ner viss förberedelse inför kvällens aktiviteter.

3. ”Va? Vill han att JAG ska dra på kondomen?!”

Finns det ens ett sätt att göra det här på utan att det är avtändande? Nu gäller det att minnas den där lektionen under sexualkunskapen då man skulle trä på en kondom på en banan.

4. ”Wow! Han kan verkligen det här! Jag undrar vem som lärt honom allt…”

Det är omöjligt att inte bli lite nyfiken på vad han haft för sig under sina tidigare sexuella eskapader när han är så skicklig på allt han företar sig mellan lakanen. Det måste finnas ett ex som var en hejare på det här med konstruktiv kritik.

5. ”Ska han verkligen inte ge något tillbaka?!”

Visst, att få sin partner att njuta är fantastiskt – men ibland (ofta) vill man också vara den som pysslas om.

6. ”Han Mikael Persbrandt är nog riktigt bra i sängen!”

En fantasi är en fantasi. Så länge man inte låter det komma ut väljer vi att konstatera att ingen skada skett.

Nummer 8 är helt klockren

7. ”Nej, det är inte klitoris. Och nej, inte det heller!”

Kom igen, killar. Det är inte en utomjording ni ska hitta. Den sitter på ungefär samma ställe på alla tjejer. Det känns som att det här görs svårare än det egentligen är.

8. ”Kan någon snälla berätta för mig vad jag ska göra med hans bollar?!”

Enligt experter tycker den generella mannen om att man ”håller på” med hans pungkulor. Men det är så förvirrande, vad ska man göra? Som liten fick man ju lära sig att man inte ska leka med ömtåliga saker. Kanske är det som ställt till det.

9. ”Vänta! Var det min telefon?!”

Det räcker att man hör ett pling från nattduksbordet och hjärnan sätter igång. Var det ett SMS? Har jag förresten ställt alarmet? Hann jag skicka den där rapporten tidigare i dag? Till slut kommer dock ofta tanken: Varför tänker jag på det här nu?!

10. ”Okej, han har helt klart sett för mycket porr…”

”Viktigare saker att göra”

De flesta av oss tycker om att testa nya saker och att experimentera lite i sänghalmen, men en del förslag eller initiativtaganden är rätt tydliga att de kommer från en viss typ av videoklipp som han sannolikt kollat på lite för mycket…

11. ”Nej! Sluta inte än!”

Det är ganska taskigt att män generellt har lättare för att komma än kvinnor. Till och med efter långt förspel och en härlig stund där en själv varit i njutningens fokus så lyckas han nå klimax först.

12. ”Okej, nu börjar det här ta lite för lång tid – och jag har viktigare saker att göra.”

När sexet kanske inte når den där riktiga hettan så är det lätt att låta tankarna sväva iväg – till att man behöver tvätta, förbereda inför jobbet, göra matlådor och gå ut med hunden.

13. ”Blackout!”

Lyckas man väl nå klimax – ja, då kan alla andra tankar fara åt skogen. Det finns studier som visar att den del av hjärnan som styr rädsla och ångest stängs ner fullständigt när man kommer. Samtidigt – vad som försiggår uppe i hjärnan … det är sekundärt om man bara får uppleva den där magiska känslan.

Var inte blyg nu, DELA om du känner ingen dig i några av de här punkterna!