11 katastrofer i köket som bevisar att ungkarlar borde lyssna mer på sin mor

När jag växte upp var jag tvungen att laga mat till familjen en gång i veckan. Det var men bror också. Min mamma hjälpte till och såg till att vi gjorde rätt men vi var tvungna att göra allting själva.

Då tyckte jag att det var ganska jobbigt men nu när jag blivit äldre så tackar jag min mamma för det varje gång som jag ser hur mina manliga vänner försöker laga mat. Dessutom skadar det inte att kunna sin väg i köket när man har en tjej över på middag. Tack mamma!

Här är en lista på 11 ungkarlar som borde ha lyssnat på sin mor!

1. Hur är det här ens möjligt?

2. Jag tycker synd som den stackaren som lever så här

3. Så här skulle det aldrig gått om han bara lyssnat på mama!

4. Min mamma lärde mig att inte micra ägg

5. Det här är inte hela kostcrikeln

6. En aning bränt!

7. Men lilla gubben…

8. Nu började det bli löjligt!

9. Så här ska det inte gå till…

10. Mamma visste bättre!

11. Hur svårt är det att sätta en timer?

Det är inte lätt i köket om man är en ungkarl som inte lyssnat på mamma… Kanske kan de här bilderna vara ett avskräckande exempel så att de försöker lära sig något nästa gång ni ses.

Var med och DELA listan så kan fler ungkarlar skärpa sig i köket!