11 bilder som avslöjar hur livet totalt förändras när man får barn – nummer 9 är helt obetalbar

Barn är underbara och de ger oss så otroligt mycket glädje i livet. För många är att få en son eller dotter en av de stora händelserna i ens liv och det brukar dessutom kunna leda till personlig utveckling att bli förälder.

Men allt är inte positivt. Även om barn är fantastiska så kan det tära på en att hålla koll på de små ligisterna. När det är full fart hemma kan man lätt bli lite less på situationen och drömma tillbaka till de där bekymmersfria åren då man kunde hänga på krogen och åka på spontana semestrar.

Här är 11 föräldrar som delat med sig av sina jämförelser av hur de såg ut innan och efter de skaffat barn. Givetvis är det med ett humoristiskt syn- och tankesätt som dock ändå betonar att barn kan vara lite, lite utmattande med sin ändlösa energi.

1. Det har gått 9 år mellan bilderna. Men ja, det ser faktiskt ut som mer!

2. Jag anar lite mer ren och skär energi till vänster…

3. Haha! Tänk vilka förändringar som livet – och föräldraskap – kan bjuda på… 

4. ”Jag älskar mitt barn, jag älskar mitt barn, jag älskar mitt barn…”

5. Från full fart – till noll fart… 

6. Tänk vad 8 år och en energisk son kan göra… 

7. Hon förkroppsligar uttrycket ”dag och natt”!

8. 3 år?! Inte 30 år då…?!

9. Michael bör nog inte kolla in det där fotot från 2006…

10. Haha! Bilden till höger skriker ju bara ”hjälp, ta mig tillbaka”!

11. Från toppform till …näsblod och annat härligt!

Snåla inte nu, DELA om du också vet hur det är att vara förälder!