1 av blondinerna är mamma till de 2 andra – men nästan ingen kan lista ut vem det är

Ett gammalt talesätt lyder ju att ålder bara är en siffra. Men talesättet har funnits så länge just för att det är sant.

En del människor tycks ha en speciell förmåga att liksom trotsa naturlagarna och hålla sig unga både ut- och invändigt, trots att åren går.

51-åriga Natalie Wardell från Australien är en sådan människa. Hon blir ständigt misstagen för att vara en av sina tre döttrars syster istället för mamma, skriver Daily Mail.

Ibland när man träffar en förälder med sitt barn så kan man skämtsamt säga att man inte ser skillnad på dem, för att vara lite skojigt vänlig mot den äldre föräldern.

Men när folk träffar familjen Wardell så kan de faktiskt inte se skillnad på mamman och döttrarna.

Går på klubbar tillsammans

Familjen består av mamma Natalie, 51, och döttrarna Jazmyne, 26, Tamika, 24, och Montana, 21.

De har inget riktigt traditionellt mor-dotter-förhållande utan mamma Natalie är bästa kompis med sina döttrar och tillsammans brukar de besöka nattklubbar, festivaler och mycket annat tillsammans.

Misstas för syster

Då kvinnorna i familjen gärna klär sig i neon och andra utstickande färger får de ofta mycket uppmärksamhet när de är ute, men ingen kan tro att Natalie är äldst.

– Folk frågar om vi är syskon hela tiden. En del tror till och med att Jazmyne är min mamma eftersom hon är lång och jag är kort. Jag tar det som en komplimang, säger Natalie till Daily Mail.

Kan du se vem som är mamman?

Här är en bild på bara Natalie.

Mamma Natalie får dock även utstå en del kritik.

– Vissa kommer fram och säger att jag bara försöker kopiera mina döttrars utseende. Men de har ju faktiskt fått sitt utseende från mig, jag har haft blont hår sedan jag var 15. Det sitter i generna, säger Natalie till Daily Mail.

Visst är det otroligt hur lika varandra de är, trots ålderskillnaden! – Tryck nu på dela-knappen om du håller med om att ålder bara är en siffra!