Vits: Mannen bekänner att han varit otrogen på dödsbädden.

Min mor lärde mig tidigt att man inte ska smäda en kvinna – och det har jag burit med mig resten av livet. Så länge man är ärlig och rak är det inga problem men om du börjar ljuga och trilskas så kommer du få se på fan. Jag kom att tänka på henne när jag läste den här vitsen.

Gubben Johansson var döende och hustrun satt vid sängkanten. Han tittade upp och sa svagt:
– Jag har något jag måste bekänna.

– Det finns ingen anledning att du gör det, svarade hans fru tröstande.

– Jo, sa han. Jag vill dö i frid. Jag har legat med din syster, din bästa vän, hennes bästa vän, och din mor…

– Jag vet, så nu är det bara att vila och låta giftet verka.

Snälla, DELA den här historien om den fick dig att le!

Gilla Ett gott skratt om du vill ha ett roligare flöde!