Tonåring vinner tävling och ska bo en månad på hotell med en porrstjärna.

Ryssland. Det känns som att allt händer i Ryssland. Men det här är kanske den konstigaste historien som jag har sett från det stora landet i öst.

En 16-årig kille som heter Ruslan Schedrin har vunnit en online tävling där priset är att bo i en månad med en porrstjärna på ett hotel i Moskva. Porrstjärnan heter Ekaterina Makarova och är i 20-års åldern, det rapporterar Daily Mail.

2

Vinnaren själv säger att han är glad över att ha vunnit och ser mycket fram emot att flytta in med sin nya rumskamrat.

”Jag trodde inte på det först. Jag trodde det var skitsnack. Men sedan visade de det sig att det var sant. Jag tackade hemsidan och var så glad. Jag ringde mina kompisar men de trodde först inte på mig. Nu är de avundsjuka och glada för min skull.” säger han till ryska medier.

1

Men 16-åringens mamma, Vera Schedrina, är inte lika imponerad:

”Jag är emot det. Han är student och har prov. Vad menar de med att han ska bo med en porrstjärna. Det här kan inte stämma, till och med en vecka vore för mycket. De borde ge oss 100, 000 rubel istället, det skulle vi bli glada för. Hur kan de ge ett sådant pris till en 16-årig pojke? Jag är chockad.”

3

Enligt reglerna får vinnaren av tävligen ge priset vidare till en familjemedlem om han vill, till exempel hans pappa. Men mamma är inte speciellt sugen på det heller av förståeliga anledningar.

Makarova gick med på att vara ”priset” i onlinetävligen för tre månader sedan, vinsten gick till den 100 000:de besökaren på en hemsida som säljer virtuella vapen till ett datorspel… Kan det bli mer ryskt?

Än så länge har porrstjärnan inte träffat vinnaren men hon säger att 16 år är en bra ålder att vara självständig och att hon kan tänka sig att åka på en liten semester med honom.

När hon fick frågan om kunde tänka sig ha sex med vinnaren svarade hon, ”Det är inte en del av priset men livet går som livet går.”

Källa: Unilad

Jag vet inte vad man ska säga. Ryssand alltså…

Gilla Ett gott skratt om du vill ha ett roligare flöde!