Thomas lämnar tillbaka trasig skrivare – men klockrena vredesutbrottet chockar personalen

Det finns inget värre än skrivare som strular. Speciellt inte om skrivaren är splitterny. När det hände den här mannen från Göteborg fick nog av krånglet, åkte tillbaka till affären och drämde åbäket i golvet. Nu har tusentals sett filmen av händelsen som hans dotter la upp på nätet.

Thomas Karlberg driver en liten målarfirma i Göteborg och fanns sig nyligen i situationen att han behövde köpa en ny skrivare. Sagt och gjort. Han åkte ut till den lokala Elgiganten och köpte en maskin.

Men när han kom tillbaka till kontoret slutade skrivaren fungera efter att bara två sidor skrivits ut.

Trots en vända fram och tillbaka till kundservice kvarstod problemet. Det tillsammans med det slappa bemötandet från personalen fick Thomas att se rött.

Tillsammans med sin dotter återvände Thomas till affären och ger mannen i kassan en rejäl bit av vad han tycker.

I filmen kan man bland annat höra Thomas säga ”Tror ni att jag åker hit och lämnar in en skrivare utan att det är fel på den?”.

Efter det slänger han skrivaren i golvet allt vad han kan och stormar ut från affären.

Men innan han kommer ut gör han det briljanta. Thomas stannar till vid kundundersökningsmätaren på vägen ut och säger ”Vet du vad jag tycker om Elgiganten?” sedan slår han flera gånger på knappen ”Mycket missnöjd.”

Jo jag tackar jag. Jag skulle också vara missnöjd om jag köpt en ny skrivare som inte fungerade trots att man lämnat in den på reparation.

Men i en intervju i Expressen så säger Thomas att han egentligen inte menade något illa mot mannen i kassan.
– Den man som syns på klippet gjorde inget fel. Han hade inget med detta att göra, säger Thomas Karlberg till tidningen.

Skrivaren kostade runt 1 500 kronor.

Nedan kan du se filmen!

Vad tycker du – gjorde Thomas rätt?

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!