Rolig historia: Lillbrorsan totalsabbar det unga parets bröllopsnatt.

Småbröder är, enligt min erfarenhet, inte alltid en fröjd att växa upp med. De kommer in på ens rum och stör titt som tätt och om de är uttråkade passar de på att driva en till vansinne bara för att få tiden att gå. Men visst, någon gång om året kan de vara rätt mysiga ändå. Frågan är om den nyblivne maken i den här historien känner likadant.

Fredrik och Maria var nygifta, men eftersom sparkassan var lite tom hade de bestämt sig för att tillbringa sin bröllopsnatt hos Fredriks föräldrar för att sedan ta sin smekmånad när ekonomin var lite bättre.

På morgonen efter bröllopet kom Johan, Fredriks lillebror, ner till köket där deras mamma stod och lagade frukost. På väg ut genom dörren för att gå till skolan frågade han om Fredrik och Maria var uppe än?
– Nej, svarade mamman.

– Vet du vad jag tror? frågade Johan.

Mamman svarade reptilsnabbt:
– Jag är inte intresserad av att veta vad du tror. Iväg till skolan nu!

Johan kom sedan hem för att äta lunch och frågade på nytt:
– Är Fredrik och Maria uppe än?

– Nej, svarade mamman.

– Vet du vad jag tror? frågade Johan?

– Det spelar ingen roll vad du tror, sa mamman. Ät och stick iväg till skolan nu!

Efter skolan frågade Johan ännu en gång:
– Mamma, är Fredrik och Maria uppe än?

– Nej, svarade mamman.

– Vet du vad jag tror, frågade Sebastian?

Mamman, som nu började bli ganska irriterad, svarade:
– Ja, men ok. Berätta då för mig vad det är du tror.

– Jo, sent i går kväll kom Fredrik in till mig för att hämta vaselinet och jag tror jag gav honom mitt modellim.

Snälla, DELA den här artikeln om den fick dig att le så kan du ge dina vänner ett gott skratt idag!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!