Rolig historia: 3 kvinnor tävlar om att förföra sina män.

Jag tycker den här historien är ganska rolig. Men om någon av er har en man som skulle göra så här i verkligheten som gubbe nummer tre så tycker jag att ni nog kan hitta bättre! Tur att det bara är en vits så man kan skratta åt det.

Tre kvinnor samlas, en singel en förlovad o en gift, dom bestämmer att dom ska pröva hur man tekniskt bäst förför en man. De bestämmer att samma kväll ska dom ta på sig en svart body i läder, högklackat o välmålade ögon o sen ta emot gubben när han kommer hem…

Dagen efter samlas dom för att berätta hur det gått.

Singeltjejen: ”Så fort han öppnade dörren å såg mig i läderbodyn kastade han ner mig på golvet o vi älskade 4 gånger.”

Den förlovade: ”Jag kände mig lite pinsam i läderbody så jag tog en pälskappa över, när han kom hem så öppnade jag pälskappan så han kunde se vad jag hade under, han blev tokig av lycka o bar in mig i sovrummet där vi älskade 2 gånger.”

Den gifta: ”Ja du (med besviken röst) jag tog oxå på mig läderbodyn o sminkade mig extra. När gubben kom hem, slängde han sig på soffan, tog fjärrkontrollen i handen o sa:
– Hörru Batman, vad blir det för mat idag?”

Dela gärna den här artikeln om den fick dig att le!

Gilla Ett gott skratt om du vill ha ett roligare flöde!