Rolig historia: Hon avslöjar varför chefen går tidigare från jobbet.

Alla har väl ringt in till jobbet någon dag och varit sjuk och sedan råkat möta en kollega på krogen samma kväll? Eller det kanske bara jag? Den pinsamheten är ganska jobbig. Men jag skulle inte gå så långt som Hilde i den här historien för att undvika att bli påkommen med att skola lite…
3tjejer

Tre unga kvinnor som jobbade på en parfymaffär i Malmö la märke till att deras chef, som också var kvinna hade börjat gå hem från jobbet tidigare på eftermiddagarna.

Så de bestämmer sig för att stänga affären tidigt en dag och ta lite ledigt de också. Eftersom chefen aldrig kommer tillbaka eller ringer till jobbet när hon har gått så kan hon ju inte gärna märka det, tänker de.

Så fort chefen har gått för dagen lämnar de tre unga kvinnorna affären. Sara passar på att ta ett pass på gymmet innan hon ska träffa sin pojkvän över en middag.

Johanna tycker bara att det är skönt att komma hem extra tidigt. Hon fixar lite i trädgården, sedan går hon och lägger sig tidigt.

Hilde, som flyttat till Sverige från Norge, går direkt hem. Men när hon öppnar ytterdörren hör hon konstiga ljud från sovrummet. Hon smyger sig fram mot rummet, gläntar försiktigt på dörren och får sig en riktig chock när hon ser sin man i sängen tillsammans med hennes egen chef!

Hilde stänger tyst dörren och smyger ut ur huset. Nästa dag när det är kafferast föreslår den Sara och Johanna att de ska gå hem tidigt igen och frågar om inte Hilde hänger med?
– Aldrig i livet! I går var det jäkligt nära att jag blev upptäckt!

BONUS: Ytterligare en rolig historia (klicka igång klippet nedan)!

Snälla, DELA den här artikeln om den fick dig att le!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!