Rolig historia: Han ringer systembolagets direktör med en chockerande nyhet.

Det är samma visa varje gång det vankas röda dagar, i all fall för mig, jag lyckas alltid missa när systemet har öppet och när de har stängt. Kanske borde jag göra som mannen i den här historien och ringa och fråga föreståndaren…

system

Tidigt på julaftons morgon ringer telefonen hemma hos föreståndaren för Systembolaget i Sundbyberg. En herre frågar korrekt:
– Jo, jag undrar när öppnar ni butiken?

– Det är ju som ni kanske vet julafton i dag, och då har vi stängt, blir svaret.

Nästa morgon ringer telefonen igen och samma röst frågar lite mindere korrekt:
– Unnrar alltschå när ni öppnar idag?

– I dag är det ju juldagen, svarar föreståndaren med tillkämpad artighet, så vi har faktiskt stängt idag också!

På annandagen morgon ringer det igen och samma röst, fast nu ännu ostadigare, frågar:
– Jo, goa föresctåndaren, en annan unnrar alltschå när ni öppnar egentligen?

Föreståndaren blir jätteirriterad och svarar barskt:
– Nu har ni ringt och stört mig varenda dag under julhelgen och vi har faktiskt stängt idag också. Men i morgon kommer jag och öppnar klockan nio och då ska jag se till att ni personligen blir insläppt.

– Inschläppt? Jag vill inte bli inschläppt. Jag vill bli utschläppt!

Snälla, DELA den här historien om den fick dig att le!

Gilla Ett gott skratt om du vill ha ett roligare flöde!