Rolig historia: Frun blir arg när han kommer hem sent från krogen.

Hur ska man komma hem från krogen sent på natten utan att väcka sin andra hälft? Mannen i den här historien har en briljant lösning på problemet.

När jag kom hem från krogen vid fyratiden på morgonen i lördags så tog jag av mig skorna utanför. Öppnade dörren och smög in. Sparkade till katten så den svimmade innan den hann jama och sen smög jag försiktigt upp för trappan och öppnade dörren till sovrummet där min älskade sov.

Direkt så hördes det en röst från henne som var värre en satans egen stämma:
-Var har du varit och varför är du så sen?

Jag funderade hela dagen på hur jag ska kunna komma hem utan att väcka min älskade. När jag på söndags morgonen kom hem klart rund under fötterna så kom jag på att ta av mig skorna utanför och ta på mig träskorna. Slet upp dörren och stampade kattfan på svansen så den skrek som aldrig förr.

Klampade med tunga steg uppför trappan och slet upp dörren till sovrummet och sa högt:
– Vakna kärring, nu ska vi leka gömma pinnen!

Då sov hon som en stock.

Snälla, DELA den här historien om den fick dig att le!

Gilla Ett gott skratt om du vill ha ett roligare flöde!