Rolig historia: En norrländsk tant ringer till sjukhuset, hennes fråga förbryllar läkaren

Den gamla damen bor i Norrland och har gjort det sedan 50 år tillbaka. Hennes dilemma är att hon aldrig får ordentliga svar på sina frågor och en dag tröttnar hon på det och gör något som är helt fantastiskt!

tanttelefon

Den gamla damen ringde en dag till sjukhuset. Hon stod länge i kö. Musiken som spelas under väntetiden i telefonen hade spelats om 6 gånger innan någon svarade i den andra änden.

Den gamla damen frågade:
– Är det möjligt att prata med någon som kan berätta lite vad som händer med en patient?

Den som hon talade med sade att han kunde lämna ut lite information, men för att kunna göra det behövde han patientens namn och rumsnummer.

Den gamla damen svarade:
– Helena, rum 515.

Mannen i den andre änden bad henne dröja medan han frågade en sjuksköterska. Efter några minuter var han tillbaka i telefonen igen.
– Jag har bra nyheter till dig. Sjuksköterskan till patienten säger att det ser väldigt bra ut med henne. Blodtrycket är bra, alla prover ser bra ut och läkaren har sagt att hon kommer skrivas ut kommande måndag.

Den gamle damen var mycket glad och sade:
– Tack, det låter helt underbart! Gud vare med dig!

Mannen tackade och önskade detsamma. Han passade också på att fråga, innan de la på, om patienten var en familjemedlem till den som ringer.
– Nej, du pratar med Helena i rum 515. Ingen jäkel här berättar ju något för mig…

DELA om historian fick dig att le!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!